Egentligen

Vad är det för fel på lila och rödlila egentligen? eller rättare sagt, varför kan man inte matcha dem? Min mamma blir arg om man bäddar så. "det ger inte harmoni när man ligger där då" Rätt citerat.  Jag och syrran är ett jävla team. Och sjuka i huvet. Det här med de lila lakanen har en bra story, fråga så ska jag berätta. Nu ska jag äta lite jordgubbar och sen SUSHI>!! Finally.

Tjingeling

sol=aktivitet?

Det borde vara så. Mår inte helt hundra. Kan inte sätta fingret på vad det kan vara. Men jag är lite hängig och känner mig inte alls pigg. Men att ligga inne nar det är fint väder är inte okey heller. Jag ger det en timme (två SATC avsnitt) sen blir det promenad.

Första dagen på jobbet igår. Gick suveränt. Kunde varit lite mer folk, men det drar väll igång snart. Hammerfall nästa fre lär betyda fullt upp. Men jag kommer nog trivas där. Gröna Lund är dock inte samma sak,. eller så är det det och så är det jag som känner att jag redan gjort det hela liksom. Schysst ställe att jobba på, men att konstant hänga där? jag vet inte.

Blir Sasha and Mimie reunionon ikväll. Får se hur det slutar.... :)

Seafood days

Har verkligen blivit bortskämd sen jag kom hem, speciellt min mormor som igår bjöd på lyxlunch på NK och idag värsta skaldjursmiddagen. yummi. Sen ska det inte glömmas den otroligt spontanmiddagen på Gerda igår med rökta räkor  och Rosé. För övrigt börjar man ju sätta standarden på hur mkt rosé man ska dricka i sommar.

Ikväll blir det nog en liten runda ut, hur kan man inte vara sugen efter en dag med så fint väder. Och sen ä dä ju faktiskt semésteeeer. (lite götlaborgdialekt) Tills imorn. Första passet i baren. Är lite nervös. Det var faktiskt nästan ett år sedan jag stod i den baren och höll på med Oscarsystemet. Men jag ska spela cool, brukar funka ;) Nu ska man kanske styra upp sig lite, sitter i mjukisar...


Tjingeling!

ps! Var är Sara i mitt liv, puttsväck helt plötsligt efter ha funnits tjugofyrasju. STRANGE

inget depp bara reality-check!

Det är sjukt, håller med Sasha att man måste nog datanörda lite innan åäö kommer naturligt. Bara förra meningen var jobbig. Har haft en lite numer obligatorisk deppdag. Får alltid det när jag varit utomlands och sen kommit hem. Men hemma är verkligen underbart. Väntar bara på att mitt liv ska sätta fart på allvar.

Nästa vecka är jag barista och sushi/tårtbakerska, för att sedan övergå i den lite mer planerade bartender på utebaren på Grönan. usch vad det ska jobbas i sommar. Har dock fattat  att allt inte riktigt kommer bli som innan, men det är ju så det funkar. Och kanske blir det till det bättre...

Har idag iaf köpt en ny telefon, får den på torsdag!! tills dess har jag ett tillfälligt nr, 0708-726035. Men sen är det samma gamla som gäller =)


Fullmoon

Haha, det blev ett jakla party for att nedtonat beratta om oset. Hade sa javla kul och som en bonus sa kanner jag att jag och Sasha kan aka hem med nastan lika i vart genomresande Derby.  Nar vi sprang  runt i var bodypainted body fotade alla knasiga manniskor vi stotte pa. (var formodligen knasigare an de flesta) Och vi fick uppleva allt fran Killt till lesbiska Melbournebor. sara fick tom "snurra" lite plattor i dj-baset. Inte illa pinkat du!

Imorgon aker vi vidare till bangkok for att gora det vi ar nast bast pa (party gar forst saklart) namnligen SHOPPING. Och ja det ska bli najs. Fett najs haha. HAr en del masten som ska goras. Typ lite presenter till alla. Galler att hitta bra grejor.

Nae, nu ar hon hungrig och D ocksa!

Ser verklligen fram emot att komma hem!

LOVE,
 M

next island, better hotell

Nu har vi kommit till o nr 2, sa himla fint . Och lyx jamfort med forra hotellet. Jag och Sara funtar lite. Ha rinte funtat klart, men jag kan se ett resultat. Laskigt det dar ibland, nar ngn av sager det den andra tanker. Laskigt men jag gillar det. Att ,am har lart kanna vibbarna!

Kul med lite "manligt" sallskap. De forsoker ju iaf inte gnalla om att det gor ont att se ut som kokta kraftor. Och visst blir man brun genom att lida sa varsagod. Inte sa Sasha och Mimie jobbar!


Tjingeling, nu ar det krubb pa schemat!

RSS 2.0