15 min kvar...

image7Ska snart ha väredelöst Fek B prov, bokföring, bokslut, resultaträkningar och skit. Värdelöst.
Har andra mkt mer intressanta och adrenalinskapande idéer och event.
Igår skulle jag får ett Meeeeeejl, haha gud vad nördigt. Men det var mejl från en av Perstorp Abs personalchefer. Vad mna innerliga förhoppningar spelar spratt med min hjärna och jag hoppas verkligen att det har med Duuuuuuuubai att göra. Vad fan annars??







Jag som är sjukligt aktiv i min tankeverksamhet och kanske inte lika fullt lika aktiv fysiskt (iaf inte om man jämför med überMadde) hon fpr snart en hjärtattack... Men jag har jag har alltid fyrahundrasjuttioelva projekt och idéer i mitt huvud.

Har iaf fixat en del den senaste tiden. Kör för fullt och jag har snart mitt körkort. Jaaag ska ha det. Har fixat större delen av balen, med hjälp av Madde och Pollan. Och appropå min Sambo så kan jag tala om att när man bor med någon så hittar man alltid sjuka småsaker hos varandra som man stör sig på.
Jag har ett sjukligt bra exempel:
-Igår skulle jag gå och lägga mig i tid. Paulina som alltid är så jävla trött gick och la sig betydligt tidigare än mig hade somnat och var tyst och snäll i sitt rum. Så precis när min insomningsmelodi på iPoden hade slocknat och jag var nära John Blund så ryker Sambo upp dörren ( i vanlig ordning, detta är ingen ovanlighet) som om det brann. Eftersom hon har valt att hänga sina smycken på den jävla dörren så lindrar inte detta. Hon kliver med tunga och bestämda steg mot toalettdörren och gör ännu en agressiv dörröppning. Stänger med samma kraft. Gör vad hon ska och upprepar hela proceduren på väg in till sin varma säng igen..
Det låer kanske stört att störa sig på det här, men jag loooovar det höööööörs. Inte lite heller.

Sambovarning!!

Näe, nu ska jag kolla igenom feken de sista minuterna. Den hederliga sista-minuten-pluggandet brukar alltid ge mig ngt ;)
image5
Ha en solig dag!!


PG-återträff

Japps, idag eller rättare sagt ikväll ska vi på PG-återträff. PGSM5 till PGSM10 med middag och aktiviteter. Efteråt blir det Hbg som gäller, ska fira vår beloved Mattias Harrysson, han har gått och blivit gammal... Vi är några som har en udda present, måste erkänna att det främst jag som är hjärnan bakom det hela, Men det är sjukt kul att jävlas. Gaaalet kommer det bli iaf, och vi lär synas på Tivoli.

Vad har annars hänt sen sist? Inte mkt, Pluggar en del, äkta stude just nu. Men så har man rätt mycket ledig tid så det är inte så att jag lägger någon "riktig" fritid på att plugga. Har blivit en del körlektioner också. Känns som det börjar närma sig med körkortet. Känns iaf inte lika långt ifrån.

Snart tar man Studenten. Lycklig student ska jag bli! Till sommaren flyttar jag till sthlm, kommer att kännas sjukt konstigt att inte bo med sin bästa vän, ensamt. Vi kommer verkligen att gå skilda vägar den där Polly och jag. Underbar människa som tyvärr har konstant ont i magen :P. Hon är min bästa vän och vi kommer alltid att hålla kontakten även om våra framtidsplaner ser jäkligt olika ut.
 
Innan studenten så har man ju en hel del att se fram emot... BARCELONA!
Helt sjukt bra det kommer bli, jaa, det lär bli en del tjatande om det jäkla staden men jag är så sjukt taggad inför trippen. Jaaaag och Maaaadde kommer för att citera syrran "Spååååååååååååra". Iaf det är vad som snurrar i mitt huvud...

Ah, jag måste lägga till att allt är sjukt bra just nu. Ingen direkt kärlek och så men det är så jävla enkelt. Inga jobbiga känslor och skit. Enkelt som för ett jävla barn. Skönt att få ha de så en stund!

Njut av livet

Spring? hell yeah

Vafan, jag och bloggen ligger inte på samma nivå. Just denna delen med att skriva. jag lyckas alltid bli av med det jag skriver. Har väl inte full koll på tangenterna för vipps så försvinner det sista stycket jag skrivit.

Vår iaf, älskar vår. Gärna en ganska varm vår. Man kan använda nya fräscha kläder + att man slipper dessa in i helsike hemska myggen... Skulle egentligen på box, men den blev framflyttad och jag ska ha körlektion vid 2 så den fick jag skippa. Då skulle jag ta en springtur innan lunchen, men då blev jag och thore fast med feken, jävla bokslut går inte ihop..  Längtar tills vi hoppat över denna tradiga delen av kursen och kommer till marknadsföring och så.
På fredag får vi allafall reda på vem som fick stipendie. Hade varit nice, tror att det ligger på 1000 spänn. Inte helt fel.

I helgen var syrran här. Det blev en riktig familjehelg med massor av mat och fika. Hann med både ä-holm och hbg och fick dessutom umgås en del med världens sötaste unge, Wilma min bebis-syster. Såå jäkla snäll.
Om jag ska ha unge ( blir mer och mer övertygad om det) haha så ska det bli en wilma unge. Tyst och snäll. Inte som Victor, var ett jäkla monster som bebis ( mer eller mindre nu med). I fredas provade min balklänningm, sååå fin. Kommer verkligen inte se ut som alla andra iaf.

Annars så gjorde jag och syrran morotskaka och banan-kiwi smoothies. Syrran tog bilder som hon lovade skicka, får se om jag slänger upp dem här... Efter stor lathet lyckades morotskakan bli vår middag. Nyttigt och bra... haha.

Har för övrigt idag bokat uppskrivning, fan jag blir nervös bara av att boka den jäkla tiden...
Tänker inte berätta när, skryter om det efteråt istället  :)

Lunchtime

Körlektion nr?

Idag har jag egentligen inte haft en enda lektion, hade muntligt förhör av praktiken med Lennart. Fick nog helt säkert MVG, ganska skönt med tanke på att det är 200 poäng. Har för övrigt bokat band till Balen så alla P10are som läser, se till att fixa dejt och kom dit..

Ska dessutom fixa en efterfest efter balen, lite tråkigt av avsluta kvällen tidigt. Men det är morgondagens projekt.
Nu ska jag snart kila iväg för att ta tåget till ännu en körlektion.. Roffe lovade halka om 2-3 veckor.
Ska in och boka uppskrivning (Måste hitta körkortstillståndpappret med min kod först)

Ska åka tåg med Anton, kan bli precis hur som helst! Haha, stöööörd människa!

Har för övrigt ett tips på en sjuk blogg. www.thoresHarry.blogg.se helt sjuk, jag lovar. Det mest som står där är för övrigt påhittat, med undantag för att allt skit de gör i skolan. Det är tyvärr sant.
Det är just pga dessa störda pågar som vi förmodligen inte får sova på skolan sista kvällen. Enligt Åsa så är våra desperata försök att komma ikapp P5 för framgångsrik..

Nu ska jag kila!

xoxo

Hello saferide!

Sitter här, har 15 min kvar till mitt tal så det blir en snabbis.
På fredag ska jag kolla på min balklänning. Har inte riktigt fått klart för mig om den är klar.
Idag är iaf första lektionen i skolan på 6 veckor, helt sjukt vad tiden går.

Har lite panik över en del saker nu, egentligen inte skolan. (Något jag vanligtvis brukar ha panik över)
Utan andra bitar... Trvis inte riktigt i lägenheten just nu. Stökigt och omysigt. Måste göra en lite make over.

Nya favoriter, eller ja nya och nya men för mig iaf. Hello Saferide (hon som kallar sig för Säkert! nu) och Feist nya skiva. Wooooooooooonderful!!!

Helgsammanfattning!

Helgen har mest bestått av jobb. Igår var det hysteriskt, sprang som en galning hela dagen och fick varken paus eller lunch...
Sitter och kollar på tv med syrran samtidigt som vi äter och diskuterar recept. Har nu fått för mig att mitt nya projekt blir att göra en receptbok. Mellan pluggandet, tränandet och körkortsprojektet. Samtidigt som jag då ska planera klart balen. (Något jag haft en viss aggressionsutbrott mot)
Alla verkar ta det för givet att jag helt och hållet själv ska planera balen.
Det är inget jag tagit på mig, just nu gör jag det för att ingen annan gör det.
 
Sist på tivoli lyckades jag ragga upp ett nummer om band. Har inte ett övertygande starkt minne (det finns där)om hur.

För övrigt så har jag större problem om mitt svenska muntliga nationella på tisdag. Har lite olika upplägg om bla. Paulo Coelho och så men har inte riktigt kommit ngn vart. Det får bli morgondagens projekt..
Måste iofs renskriva praktik-anteckningarna till Lennart. Damn.


Efter torsdagens släktsammankomst (morfars begravning)frågor om jag har en mexikansk pappa eller om jag kom från Mexico så har vi diskuterat vart jag fått mina drag ifrån. Mamma kom precis hem från Livered och Koberg, mormors hus och Desire och Niclas slott utanför göteborg. På koberg hängde ett porträtt från 1800-talet på en kvinna som tydligen var väldigt lik mig. Jag är alltså inget köpebarn ;)


Nu ska jag snart ut och gå med syrran.


Och för dem som undrar står MathildeSWendt för Mathilde Swartz Wendt, och nej jag har inte misstolkat Harry och Thores lilla diskussionsblogg =)


Ta hand om er!


Tjäna pengar=spendera pengar

Dagen skulle spenderas hos Italienarna för att jobba, visserligen bara några timmar men pengar är pengar.
När jag kommer dit så bevisas mina misstankar att det var för många och jag behövdes verkligen inte.
Drog en runda på stan istället. Det blev att spendera pengar istället för att tjäna.
Jag som skulle spara till Barcelona "/
Men jag resonerade följande: Eftersom jag kommer att få en fet lön i slutet av april så kan jag faktiskt spendera mars-lönen nu.
Det blev iaf en urläcker läderväska som matchar min nya affärskvinna-stil =)
En lång klänning, en söt, vit topp och ett träningstopp.
Och det viktigaste av allt och en av vårens absoluta måsten när det gäller investeringar: NYA LÖPARSKOR!
Blev ett par vit-silver-lila...

Ska faktiskt ut och prova dem nu!

Ha de bra så länge!


Gubbgrek och begravning

Idag har jag varit på jobbet, halv elva till halv åtta. Långa dagar med andra ord.
De blir dessutom änu längre när man har en diktatorisk elak chef som ständigt letar fel,
hittar han inga fel så skapar han dem. Elak som han är så har jag länge funderat på vad som är fel,
han är verkligen elak mot alla, även om jag verkar vara hackkycklingen by the moment.
Nu har jag knäckt det... Han har tvång, seriöst tvång. Först och främst har han sjuka kontrollbehov och för det andra (finns säkert fler konstiga beteende som påvisar min teori) så tvättar han händerna hela tiden. Heeeela tiden.

Nog pratat om honom, måste lära mig att koppla bort alla människor sprider negativ energi.
Imorgon blir det morfars begravning. Kl 2 börjar den och innan dess måste jag snabbt in till stan för att hita något att ha på sig samt springa en runda.

Sitter hos mormor just nu, har käkat middag och pratat. Min morbror från Mexico är här. Han är verkligen en person som jag gillar att prata med. Han har alltid behandlat mig som en vuxen, enda sedan jag varit liten..

Håller det här?

Har nu fått för mig att jag ska blogga, enbart för min egen skull (hrm precis som alla andra)
Är dock lite seg med att hitta "design av blogg"-funktionen men det kommer väl.

Sitter för nuvarande i sthlm hos mamma. Ska vara här hela veckan...
Imorgon skulle ha varit första dagen i skolan sedan vecka 9? Har haft praktik-lov-praktik.
Men jag tog veckan off, ska på min morfars begravning på tors och så blir det jobb.
Ska även försöka få lite körkorts-teori pluggat, skriva ett tal till nationella nästa tisdag, plugga till religionsprovet(lär jag skjuta fram till tåget måndag morgon). Fasen också, har mina jäkla redovisningar av praktiken.
Den 24 April ska vi ha redovisning för Perstorp Abs ledning, oh my..

Nu ska jag massera syrran, ngt hon envist tjatat om i 3 dar.

Ciao.

RSS 2.0