Bodysurf

Sara:  Kolla snyggingen, bor han pa vart hostel? Han lag med oss pa stranden?
Jag: Lag han med oss pa stranden, det markte jag inte?

Jag bodysurfar(med bodyboard) i havet. Sara gor det i en minibuss pa en amerikanska. men vi har liksom lite olika nischer jag och den dar Sara. det hela slutar iaf med tuttar overallt. Helt Galet. Sista dagen i Noosa idag, om man inte borster fran nagra timmar imorn. Da aker vi till Rainbow Beach, och det kanns i hela parstammningen att Sara tanker p Campingen. Men Sara det ar lugnt.. Jag ar erfaren (!)

Ikvall ska vi alla fall fira vart nyttiga liv med Pizza. Man far ju en ol pa kopet sa det ar taget. Bra grejer som den andra skulle sagt. Haller pa att ladd upp lite bilder nu, finally. Hittade en dator utan kostnad. haha, nae men det ar ngt fel sa man kan sitta ett tag. Som vi alla vet sa ar ju Facebook den snabbaste hemsidan. Verkligen...

Fan man borde ga och dusch alltsa... snart.

Noosa dig till battre form

Haha, kanner att min daliga humor borjar trada fram igen efter ett par dagars vila.
Vi ar iaf i Noosa, asharligt stalle.. Jag och Sara har lyckats halla dagsbudget i tva dagar!! rekord! Blir hardslaget men jag ar anda mkt nojd. Vaknade idag klockan atta. Inte av mig sjalv saklart utan av britterna/danskarna i mitt rum som totalignorerade att jag "sov". Vaknade trots det pa ett stralande humor. Man borjar val bli van?

Tog mig en promenad till woolworhts, kan ju inte ata grot utan mjolk och banan. Sara sov sa sott.
-It fits her.. Efter frulle blev det Kajaktur. Kul att se alla husen fran en annan vinkel? haha. Nja, jag njot mest av att se Sara styra sin Kajak at alla hall. Hon trillade tyvarr inte i. Hon ar en riktigt Surviver som vi kallar det. Och Bra muskler har hon (kommer fa?)

Appropa Sara sa har jag fullt upp att hitta en passande titel till henne. Just nu gar det inte alls. Men jag lovar att sa fort den dyker upp som kommer iaf ett forsok till titel upp. Men som sagt 2 manader kvar nu och efter lite planering sa maste vi nog satta fart. Det ar en bit upp.

Ikvall blir det eventuellt plump, med vara nya Kristianstadvanner. Kanner bara for att vinna over Sara annu en gang liksom...

Ngt nytt fran la Suede?


Jag haller pa att bli vuxen

Det ar sa sant som det ar sagt. Har precis sokt till Lund nu. ANTLIGEN. Grejen ar den nu att jag borjar bli nervos. Nervos som fan. Det har ar ju min livsplan. Vad gor jag annars? Har ju saklart borjat klura pa det. Man ar ju inte dum..  Det varsta som kan handa ar att man pluggar i 4 eller 5 ar istallet for tre och det ar ju egentligen bara ett plus.

Och pa intagningsnerovisiteten tillkommer en gnutta flyttangest (och allt vad det innebar). Fordelen ar ju att boende ar fixat och det faktiskt jatteskont... Tack igen Emelie... Vilken lyx att antligen fa en "egen" lagenhet igen. I've truly missed. Och som ett plus kommer jag nara min pappa, mina smasyskon och mina oldiesfriends. Men shit alla i athlm da! Sara har redan lovat att vara frekvent pahalsare. Och sjalvklart ska man till sthlm ofta ocksa.

Det enda jag vet att jag lever i en drom dar allt verkar flyta pa. Har the time of my life. Njuter av varje dag. Och nar jag kommer hem har jag redan jobb och en massa kul att se fram emot.

Som en bonus sa far jag shoppa snart ocksa. Jag haller pa att bli GAAAAALEN. Men har finns sa mkt fint och Billigt sa de sista dagarna i Bris (om en manad cirka) sa ska vi Shoppa asset av oss. Stackars D som ska ta med allt hem till Sverige sen. Finns en risk att Max far hjalpa till!

Slut pa snack, over and out.

M

Briiiis

Nu har vi anlant till Brisbane och hostelet ar riktigt bra. Snacka om kontrast fran Surfers. Koket ar stort och frascht. HAr finns tva pooler och pub. Det verkar som det ar nara till city. Har inte hunnit dit an. Ska dit om ett tag och shoppa lite mat. Det ar all shopping vi far gora i Brisbane part 1. Kommer ju hit om en manad cirka och da blir det shopping for alla pengarna som ar kvar?? Tveksamt dock. Men jag har en reservplan..

Har ju hort mardromshistorien nu, en av svenskarna vi traffade pa Chili Blue i Sydney hamnade i samma rum pa vart hostel i surfers (bara det laskigt) har fatt stora skulder genom kreditkortsbredrageri. Ngn har alltsa tagit hennes uppgifter och sen handlat satan pa natet. FOR 8000 spann!!! Forhoppningsvis far hon pengarna tbx.

Vi har iaf gjort upp en plan nu, stannar har tills lordag. Far tyvarr skippa festivalen vi precis bestamt oss for att ga pa. Dalig planering hos oss och det far vi lida for. Vi ar som sagt i B nu och festivalen halls utanfor surfers. It Sucks! Vi far ta igen det pa ngt annat satt. Pa lordag aker vi till Noosa, sen blir det Fraser nasta torsdag. VI SKA CAMPA! haha, vi fick reda pa det nyligen, vi visste alltsa inte detta nar vi bokade. Trevlig suprise. Sara ar nog lite nervig. men det ska bli bra. Ar det ngt jag ar bra pa sa ar det att satta upp talt, i vilket tillstand som helst. Falsterbo Madde, do you remember?

Aja,, langt och bra inlagg idag. Duktigt eller hur? bilder kommer komma, men inte harifran. Har far man inte plugga in ngt. Inte ens i pooolen, man ser igenom.

Ciao

I like the way you move

spelas i stereon just nu. Mer an vad det spelas i min doda ipod. Maste ta tag i det dar. Ska kika runt ifall ngn annan ha en ipod sladd. Annars blir det val stopp i en applestore sa de far reda upp den. Skit om den ar sonder. Har ju massa bra saker dar. som musik tex.

Det blir snabbisinlagg idag. Vi ska ivag och traffa Emma. Kul att traffa ngn man kanner igen :) Vi ska forhoppningsvis fa lite tips. Fast vi aker ju snart. Och tydligen blir det inget gathering med vara tva blonda kompanjoner i Brisbane. De hade lite brattom att hinna med allt!

Sa gar det garls nar man sitter i glennox pa rehab ;) haha..

Sara, nu maste vi komma igang med fatcamp igen. For min skull... Kan ju inte komma till Thai och vara fet. det ar ju dar vi ska bli feta. haha.. nae, men nar pengarna sinar sa gor val bonuskilona det ocksa! eller...?

Ngt nytt hemifran, mina sa kallade foraldrar: ni ar daliga pa att hora av er!? tycker ni inte om mig LANGRE??? Hehe?

Tjingeling

Surfers

Vad ar det for fel pa Surfers? Jag gillar det. Och jag har bara varit har i nagra timmar. Det hinner val andra sig.
Jaha, nu borjar man kanna att pengarna sina. Maste halla sig till budget, not nice. Kanns som att det kommer bli ett eventuellt samtal hem. Inte enligt plan. Svaret till fragan som jag redan fatt, ja jag kommer att komma hem pank.

Dad, Hur illa maste det vara for att jag vill anvanda de andra pengarna? ;)

Tre dagar har och sen vidare till Brisbane.

Shit, jag behover tanka...

Ha de bra alla i lilla landet lagom, sa ska jag ha det bast i stora landet crazy.

Tjingeling,
M

PS! var mowgli stockholmare? rekryterades han av Disney da eller bara hamnade han dar?
-eeeta myror. namen usch!

Nimbin

Idag har jag och Sara varit i Nimbin, en riktig Hippietown dar alla ar hoga hela tiden..
Pa vag hem sov 75% av alla, eller sov och sov. Det ar ju en definitionsfraga. Jag och sara holl lada istallet. Vi var val en av de fa som inte rokt eller atit alternativa kakor.... Borjar dock bli lite trott anda nu..

Vi hade en Japansk/amerikansk javla kille som snarkade sjukt hogt. Och jag overdriver inte, alla utom hans javla kompisar vaknade och jag gick upp 3 ganger och ruskade om honom for att be honom andra sovposition.. Grrrr


uppdatering

det blir det ingen. Jag ar kalasbakis och lider ut dagen. "skiter" i att jag har lasare som borde lasa ett vardat sprak. Byt blogg isf. Det har ar min blogg och jag skriver vad fan jag vill :D sa de sa...

Det varsta ar att jag blir taggad pa att kora pa i en varre jargong. Men det ska jag inte. Nimbin imorgon, hippitown som sags vara kul. inget kanns kul idag.

Det snurrar. Men saralolita ska fixa krubb sa jag ar nojd...

Sahar typ, http://www.youtube.com/watch?v=rNJ3StIKhdE


Vita dagar nu, garanterat.

weeee

\
Vi har val alla akt i en riktig backbackervan? Sara gillar det mer an vissa

Cool ar vi iaf

Yoga

Imorgon ska jag pa yoga, 15 dollar kostar det men det kommer det latt vara vart! Behover stretcha ut musklerna.
En annan sak, jag vill surfa... hela tiden. Det ar sa bra liksom, man haller sig sysselsatt. Har ett visst behov av att gora saker hela tiden, det har inte Sara. Skont for henne... det ar liksom sa det funkar har. Chilla runt... jag kan lat chilla runt, om jag far gora saker samtidigt ;)


Brand eller burned

Ingen brand an, aven om tanken slar mig varje gang sara fimpar i graset. dock med vatten som tillbehor. Men man har hort sa mkt nu. Akta er for hajarna!!! vilka hajar? Vi horde om en fransman som blev uppaten. vi undrade om det mojligtvis var "jag-slanger-upp-mina-ben-for-jag-ar-sugen"-John. Mojligt ja, trovardigt nej. Han dricker mest ol och "jobbar"

Efter var forsta skracknatt pa aquarius (bra hostel, jobbiga rumskamrater) sa laddar jag till nummer tva, fylld av harlig solfrossa som resultat efter en alltfor solig dag.

Sara jag vill surfa inte sola.

Ska hyra en brada och iaf sjalv tycka att jag ar lite cool nar jag gar runt med "min" brada. Linnea, ikvall blir cheeky monkeys till din ara (Om du nu laser min blogg). Men som sagt vi laddar upp till rehabperioden som narmar sig (eventuellt).

Tjingeling

Surfare ar vi alla?

Att man ar en riktig hastnord det ar ju inget oklart. Men efter snart tva ars break sa har hobbyverksamheten gatt segt. Gym och lopning i  all ara, men surfning ar riktigt javla kul! Latt ngt man ska ta upp efter ett ars studier i Lund for att atervanda till Sydney!

Har en massa fina bilder som ska laggas upp sa smaningom, Lovar. Kanns som att det dar med foton ar mer Saras puck. Somehow? Jar ar ju reseledare och karthallare. Samt bankir. Man kan ju inte spela i alla ligor.

Vad har jag lart mig om campet?
* Norskor ser ut som svenskar, men ar INTE svenskar. (sara byggde tom upp ett slags hat, for att analysrera detta vidare kan det kanske ha ngt att gora med en viss olycklig crush pa fel ort (min tolkning) )
* Ar man en stor harig man SKA man anvanda troja. Speciellt nar man ater.. For alla andras trevnad.
* Surfarkillar maste visa sin Crack. Har inte fattat varfor.
*ovan namnd ras har inget under deras wetsiut.
*ovan namnd ras tror att de far ligga pga av deras sysselsattning (lyckas oftast ocksa i den hos den norska arten)
* Jag skulle ha blivit sjukt valtranad om jag fortsatte med surfing. Eb sport som handlar om envishet, timing och tyndgpunkt (kanns det bekant?)

Nu ska jag och Sara bunkra infor veckan, har far vi ingen frukost. Kanske bra om jag ska sluta med jordnotssmor. En sjukt jobbig och dalog ovana.

Och till alla er som tror att jag och Sara dricker for mkt. Detta ar inte sant och for att lugna er ytterliggare kan jag tala om att vi ska ha 4, eventuellt 3 dagars rehab efter sondag! Vi lovar att halla er uppdaterade om detta..

Tjingalong, wetsuit utan kalsong!

Not fun

http://weather.smh.com.au/local.jsp?lt=aploc&lc=624&t=b

Ngt man vill ha pa sin semester? nja tror inte det. Det ar bara att hoppas pa det basta!!

Love M

Oklart vad ...

Sara gor har!

Sydney!!

Charlie, aven kallad Sugardady av misstanktsamma narhoriga

A starbuckpic for sis

Bayern, bayern och universitet!!

Dumma FB

Skulle lagga upp en massa bilder men den bara hanger sig hela tiden. Rakna darfor med att vanta ytterliggare ett par dagar. ska se ifall jag kan fa in ett par har, eller om det helt enkellt inte ar lagga-upp-bilder-dag...

Idag ar det var sista dag i SYDNEY, definitivt inte den sista! Ska som sagt komma tillbaka hit om ca ett och ett halv ar. Far se hur lange man blir kvar, finns ju en risk att fastna i den har underbara staden. Verkligen en stad jag skulle hitta en vardag i!!

Vad hander hos er? Ni ar daliga pa att halla mig uppdaterad!!

Vi ska iaf strosa runt mest idag. Och antligen aka upp i Sydney tower, kan ju inte aka harifran utan det! Kanske blir det en Smoothie i darling ocksa. Det har visat sig vara den ultimata filosoferar platsen for mig och Sara och kreativiteten och tankarna verkligen flodar dar!!

See ya!

Tjingeling,
Mathilde

Mardi Grass

Dagens missions; spara, tvatta, och saklart gayparaden.. Eventuellt fixa lite krubb ocksa...!

Gardagen var handelserik och det var en underbar dag, ,med en mindre underbar natt.... Dagen/kvallen spenderades i Manly, Shelly beach dar vi grillade, drack ol och hade det hur bra som helst. forsta gangen packpacker-feelingen verkligen kickade in och stannade lange!

Val hemma, en farja+tva langa promenader senare var man hemma. Ngt jag verkligen angrar sahar i efterhand. varfor sov man bara inte i en javla van eller ngt? Rumspolaren (engelsmannen) hade med sig en brud hem. ngt vi alla i rummet fick hora. HELA javla natten.. Forsta gangen backpacker-feelingen kickade in pa ett utmanande satt... Fick sova nu pa fm iaf...

Ikvall blir det iaf gayparaden. Ska bli kul att se en hypad. formodligen mkt mer pakastad och valplanerad an den i sthlm!
Nu ar det snart dags att hamta tvatten. fragan ar var vi ska hanga den. Jag ar en konstant vagra-torktumla-medlem!

haha


okey okey this is it

Jag sitter och roar mig framfor datorn med de knasiga agarna/receptionisterna... Sara ligger i KOMA i sangen. Can't blame her. Hon stapplades in klockan halv 7 imorse efter en mkt handelserik kvall/morgon. Ngt jag inte fick reda pa via henne utan via svenska pa frukosten. Lilla sara! ibland far jag agera storasyster och jag gillar det. varfor?

Igar var vi pa universitetet (jag ar helt sald, det kommer upp bilder!!) och vet ni vad mamma-Sara och pappa-sara, Sara borjar iaf funderar pa det :D!!

Och dessutom ar det jag som lagar mat, all mat som inte ar nudlar och oftast aven da. Men Sara tar pucken med disken sa det ar val en bra deal... roligare med mat an disk...

Idag funderar vi pa att dra annu en tur till Manly for bbq och fest och sol. Saras sackpipa ska dit sa det ar klart att vi foljer efter den... De har forresten blivit utlslangda. 5 pers idag! haha.. Galler att ligga lagt, helt fullbokat har efter mina snack betalar vi betydligt mindre an manga andra, halva priset spec nu under helgen!

Nu ar det dags for att fa liv i KOMASARA!

Dagens

Alltsa vin med Sprite.

nae, men idag har jag bestamt och darmed tvingat sara att vi ska Till Sydneys universitet. Bra promenad och definitivt bra for vart dagliga poansystem i vart fatcamp. Istallet for att jobba pa vart sexpack sa koper vi ett istallet.... Manana Manana (utan krumelur, hittade inte den.) Efter det sa blir det eventuellt Det stora tornet, lite oklart vad det heter an. Sara hade iden att vi skulle sen den kvallstid, vilken kvall da replikerade jag?

Inte ikvall, for att da ska vi festa, varfor? For att det ar torsdag. orsak nog. 

Vi har konstaterat att det borjar bli dags att borja jobba pa brannan...kan inte vara blekast overallt. Och ja mamma, jag haller mig till 30 fortfarande! 

Nu ska vi kila!!! 

Adventure no1

Okey, nu har var resa verkligen tagit fart. Pa allvar. Och om det fortsatter sahar sa gillar jag laget.
Igar da...
Det hela borjade pa farjan i Manly och for gora en lang historia kort sa spenderade Sara Ohara och jag hela gardagen i Helensburgh, med en 69 arig gammal tandlakare och hans mate Mark.  Jag vet inte hur jag ska ta vidare det har pa ett snyggt satt men dagen inneholl allt fran Fika.Usch vad jag alskar att fika. Det var snart tva veckor sen sist.  For att fortsatta da, vi Hikade upp och en for att javla berg, i djungeln. WOW,passar nu. verkligen ett wow-tillfallle. Inte manga somkan skryta om att de har hookat upp en gammal gubbe pa en farja och 24timmar senare sa har man varit hemma hos en local, druckit typ kaffe, (vet inte ens om italienarna hade tittat pa det ens) hikat 200 m ratt ner och ratt upp med paus pa en nudiststrand och druckit ol pa en riktig javla inhemsk bar. Ni vet dar locals sitter packade kl 6 en tis..

Det roligaste var hur vi snabbt konstaterade att Mark som var minst 20 ar yngre bossade runt Charlie som om han var hans lilla b. Och hur Sara frenetiskt sitter pa taget kissignodig som aldrig forr och man ser verkligen hur hon lider.

Dagen bar vidare med att vi kastade i oss lite nudlar med vin i plastmugg till det. Classy and cool... For att Mathilde senare ska spendera 3 dagar budget pa bira. Men kul hade vi. Sara tog sig hem tva timmar innan och fick sig ett trevligt uppvaknade av en Fransman som med sina langa ben hade bestamt sig for att svinga sig upp till henne... 

Jag behover inte fortsatta va? Ni vill inte veta. for Sure.

Idag ska vi ta oss till Botaniska (forsoka;hike+for mkt dans=pain)och bara slappa..  Cut back-day!

Tjingeling

Tatuering?

Nej for fan inte jag da.. Syrran saklart. I paris. 'One night in paris" fast det egentligen var tre? Daligt med info dar syrran. Ar det enda du kan beratta? Nu ska jag och Sara ut pa utflykt, vi far se hur det gar. Den ar vad vi kan kalla lite hemlig. Lovar att det allt kommer att fortaljar imorgon. Kan bara saga att det hela borjade med Manly.

Vi far se hur det slutar. Jag har iaf fatt en ful ovana. Sara har ju sina cigg sa i vilket fall ligger jag i la. Ligger upp i samlingsrummet (tvrummet) och kollar pa ratt ut sagt javla crap-movies hela natten med vara nya polare Bjorn och Thomas... Sara som i detta fall ska agera mer vuxet gar och laser (vilket ocksa ar ett javla BS eftersom hom oftast somnar!).

Nu ska vi Bill och Bull med trotta ben pa promenad. Semester vill jag inte kalla det har har mer eller mindre blivit ett fatcamp for arbetsnarkomaner med daliga matvanor och en karlek till bars och fest. Vi kommer vara sa bra sen... (eller?)

See ya later alligator (jag vet jag borjar bli lam)

Hotness grade high

Hot yeas yeas. Inte helt fel, men det har ju kants sa distant lange. Vi har precis borjat var resa och alskar verkligen varje minut. Gora som man vill, inte masten. Och dom masten som finns ar ju sant som man bara MAAASTE och VILL gora :)

Har stott pa 3 andra svenska girls, trevliga absolut. De har varit har is oz i 4 manader och vi har efter en kvalls festande tilsms konstaterat att det INTE ar rutinerade, haha. De har inte kanslan eller vad sager du Sara Ohara?

Sara har redan borjat fa smaka pa alla mina ide`er som standigt ploppar upp, Daniel har fatt ta semester om man sager sa. Min senaste uppenbarelse ar att vi ska kopa ett billigt talt och variera hostelliving med camping. Lyxcamping of course. Men vad skulle ge mer backpackerfeeling. Jag ar redo for it all... Inte Sara lika mkt, yet. Vi jobbar pa det ;)

Idag ska vi till Botaniska tradgarden och bara ta det lugnt, sen blir de bio ikvall. Ska leta upp en mysig!

Tjingeling
Mathilde

RSS 2.0