Vem bryr sig?

Undrar om jag ska lägga ner den här bloggen? Kan kanske bli bättre nu när jag plockat ännu ett vuxenpoäng :) Jag har nämligen skaffat mobilt bredband. ska bara få det att funka också.

Oväntat bra utgång igår med blandad kompott med ställen. Började med pizza och bio (The proposal, som btw var oväntat bra) med bea och traskade hem sådär i 5 snåret från spyan.

Härligt förresten att jag blivit sådär knasigt paranoid när det gäller vissa saker. Igår trodde jag att Blondie var arg på mig för att tandborsten inte var i skåpet som det skulle. Förklaringen blev att han var mörkrädd. Haha, han kommer mörda mig nu.

tredje reserv på PA i LUND. JAG ÄR SÅ GLAD. Stor sten som lättats. Nu gäller det bara att folk hoppar av så jag kan hoppa in... knäckt jag kommer bli om det visar sig att jag inte gör det.

nu ska de latas vidare,
Tjingeling

Aktiv dag?

Vet jag inte riktigt om jag vill kalla det. Men jag gick upp vid tio, trots att det är min lediga dag. Kom då också på att dagen blir så mkt längre. Har hunnit sola i brunnsviken med Kela, joggat en runda (dödsvarmt), tvättat, städat lite, handlat och såklart tvättat min fina cykel. Kan inte bärga mig, vill se om den ser lika fin och ren ut som den gjorde när den var blöt.

Under solningen läste jag Demo, vet inte om jag tycker att den är lika bra som elle men den håller absolut klass =) Men det skapade ett visst begär. eller rättare sagt, höjde tempot av begäret. Vill shoppa<!!!! Men nu gäller det bara att jobba gärnet som för övrigt verkar komma att bli en bra träningsform, har ont i hela kroppen efter att burit in en massa mariestad och skit.

Nu ska jag vila lite, ikväll lutar det mot kvalitetstid med min älskade Beeflee!

RSS 2.0