Matvanor och sex

Jag tror starkt på den teorin. Den teorin som går ut på att man kan avgöra hur en man är i sängen genom att studera vad, hur, när han äter... Med viss erfarenhet kan jag nog säga att det kan säkert stämma på en del. Men jag har väl ingen överdriven statistik, än.
Lovar att återkomma när jag vet mer =)

Dagen har tyvärr inte varit så jäkla positiv som jag försökte få den att bli. Kroppen börjar säga ifrån efter 7 dagars jobb. Sista dagen imorn, sen blir det heeeelg-ledigt.

Vet inte rikigt vad jag ska göra, eller småplaner har man ju. Lite på stan på lördag, på kvällen ska jag kanske på poolparty. Vet dock inte hur bjuden man är? Vågar inte fråga heller. Känns så dumt att bjuda in sig själv. På Söndag ska jag luncha med Mette, vilket ska bli supermysigt...

Lite SATC och sen sängen.

Ah positiv dag

Idag ska jag inte vara annat än jävligt positiv.

Mår dåligt för att jag inte tränar. Vet inte var min träningslust tagit vägen. Ska fan ta mig byta om, äta lite frukost och sen ge mig ut.. Har blivit konstigt seg, ont i ryggen, gnällig. Som en jävla tant. Nu ska jag fan ta mig samman..

Måste sluta bli irriterad över småsaker, men ibland kan man inte låta blir, spec när man har större saker som trycker på under. Låter man det vara så är det de onödiga man till slut reagerar på, just för att man stänger inne allt. Men vad fan ska man göra? ligga i sängen och böla? Haha, sitter ju för fan i sängen redan och självömkan är på topp.

NEJ NEJ NEJ, detta ska bli en positiv dag. Jävligt positiv dag. Ska ringa espresso house och så ska det gå så jävla bra!

Over and out

Dåligt

Dåligt av mig att inte uppdatera, två dagar sen... Men igår blev inte som tänkt.
Hamnade på kryddis med Robel och Micke och sen  TP för ytterliggare drinkar, där det för övrigt kröp fram att jag hade två beundrare. Robel vet allt som vanligt..

Idag är annars inget bra alls. Michaela är helt upp och ner, hela hennes liv. Pappa skickar mejl med frasen "jag klarar inte av några längre telefonsamtal". Håkan, mammas pojkvänn ligger på akuten med buksmärtor. Hej och vilken rolig dag.

Har iaf hoppat in en hel del i Baren idag, vilket är skitkul. Känns som jag börjar få lite flyt på det. Daniel har lovat att hålla drinkkurs också.. Några drinkar varje dag =). Hoppas verkligen att jag får jobbet på Ballbreaker,  helst i baren. Men vi får se hur det blir. Fick förresten intervjutid hos Espresson House på fredag. Kan ju fan inte då. Ska jobba och det är omöjligt att ta ledigt. Ingen som vill ha mitt killer-pass 15-23.30.

Skickade iaf svar och sa att jag var superintresserad fortfarande, hoppas att man kan få en annan tid..

Sitter och kollar på tv, vilket känns some en evighet sen... Pussycatdolls ngt. sen tror jag att det är Runway. Haha, har tappat kollen, hade sån koll på tv tablån innan, lite haövnördigt. Men man hade ju tid att se ngt då. Nu går det dessutom inget bra ,så man missar inte mkt...

Meh, alex

Alexander, utan caps. Lägg ner, nu börjar du bli galen...

Pubkväll igår. Och det säger mycket. Vissa blev lite fullare än alla andra, men vi tycker om dig igår.
Hade galet kul och det blev en sådär "jag-dansar-mig-galet-svettig" kväll.... Iofs var alla andra det också... Michaela,Robin och jag  ligger och spånar om det blev några incidenter igår. Så vitt vi vet nej. Måste höra med Amelie hur det gick med hennes "heta" parkvårdare... Hrm, hon hade ju siktet inställt iaf.. Ah, min söta Amly.

Jag drog vinstlotten och ska jobba, skönt nog inte förrän 14... fram till 22. Lär ju vara mindre pigg då...

Nu ska jag lägga mig och vila ett tag, sen över till mams och sno till mig lite frulle. Härligt att sminket är på grönan, man är ju såå överhet just nu ;)

Alex

ALEX, NEJ NEJ NEJ!
Min blogg ser hemsk ut. Please fix it. Det funkade bra då när det bara var två!


Ny dag, ny

Ny inställning. Jag som sällan är långsint är fortfarande skitarg. Och det är kanske inte  så konstigt...

Idag är det iaf jobb och sen pubkväll. Blir nog rätt lugnt för min del.. Börjar kl 3, innan dess ska jag bara handla lite och sen sola tror jag. Det är inte så sjukt varmt på terassen som det varit de senaste dagarna...  Damn vad jag börjar bli hungrig..

Ska gå över till syrran och sen shoppa lite frulle.

Ciao

Oj, glömde berätta att min Harry och min Stoffemus kommer i aug =) Yaj!

Äckel, usch och fan

Detta kommer att bli ett hatiskt inlägg, men jag är sjukt arg. NÅGON äcklig jävla människa har rånat mina söta oskyldiga syster... Vad hon beskrivde så verkade inte det som det var det han vae ute efter...

Kan man inte få ngt på ngt annat sätt så ska man fundera på vad man är för jävel. Det var ett våldtäcktsförsök som blev ett rån. Jag ska tvinga henne att anmäla, även om det sällan leder ngn vart. Starkt nog av syrran så smällde hon först till honom när han började, detta gjorde honom bara argare. Slutade med att hon knäade honom och cyklade i all världens fart därifrån....

Det känns helt fel att inte vara med henne nu, hon har iofs två kompisar hos sig som tar hand om henne, men jag vill hålla om henne och bara vara där. Fan vad jobbigt det känns för mig, kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas för henne. =(.

kan inte ens berätta vad som hänt, är på G. Är så jävla fuckin förbannad. Vissa människor borde skjutas. Eller iaf samlas ihop i ett eget område så kan de jävlas med varandra...


Sommarkrysset

Om det blir som igår så sjukskriver jag mig... Vi var två från klockan åtta till stängning (23.30)
Detta är inte ok, Vi slet som dårar. Man brukar vara 4a. Men nej, inte igår.

Efter att varit sjukt taggad på att gå ut flög musten ur oss... Tog oss samman, men kom inte ut förrän två och då var varenda jävla ställe fullt. Hade man inte varit fuckin jävla 18 hade jag kommit in på East igår. Men nej, och det känns jävligt segt. Det är då ma längtar till Miami, där man ankom i taxi eller hummer ;) och en minut senare får vakten syn på en. Låter en gå före en sådär 200 pers som väntat i timmar. Det är vad jag kallar stil haha. Kan de inte vara så här också.

Barcelona likadant, så jävla nice. Men fuckin Sverige? Näe, och usch och blä för det. Hatar Sverige för det.

Ikväll lär vi bara sova, med tanke på att det är sommarkrysset ikväll, och säkerligen underbemanade...

Nu ska jag lägga mig i solen, lite bränna denna sommaren kan man ju unna sig... Längtar till nästa helg, det är inte förrän då man är ledig igen...:S

I'm...

I'm free as a bird and that shouldn't bother me. I should not reflect. I should not consider about the effects. I should just act, live by the moment. Catch the details and follow the rytm. Damn, I just can't. What the fuck is wrong with me??


Tyrolparken

Jaha, min och Kelas picninc (känns fel att stava det så, skulle hellre skrivit picknick, men min svenskalärare propsade stenhårt på att det var så det stavades) som skulle vara kl 19 nör hon slutade blev "ngt" försenad. Efter att väntat på henne i en kvart, skickat mess och ringt så tog jag saken i egna händer och ställde cykeln, tog mina feta blommiga väska och gick in på Grönan.

Hur långt jag hann innan jag fan en liten brunett i blommig kjol? Ca 10 meter. Då stod hon och flirtade med Tyrol-parken bartenderna. vilken jävla kompis, haha. När hon fick syn på mig så dök där upp ett par drinkar till mig också. Lite dåligt samvete kanske? haha, det slutade iaf med en lättare fylla. Minst sagt när det gäller kela. Men som vi vet så är hon lite mer lättpåverkad än oss andra.


Picnic blev det iaf. I ca 30 min. Sen tröttnade vi på myggen. Hann bestämma att vi ska på salsaklubb imorn. yeah, Ös lär det bli. Först Lahabanna, ingen aning om hur det stavas, sen Godisngt. Försöker desperat komma på vad det heter, ngn som vet? Får förvirrat ringa Alberto imorgon annars. Men hur bra känns det. Han sa de säkert två, tre gånger vad det jävla stället heter och jag hittar det inte på Google. Stabilt värre.


Ska leta vidare, ciao.


Btw, mina kussar från Mexico kommer imorgon. I'm so Excited =)


Fuckin' hot

Sitter i skuggan och svettas, men jag klagar inte. Har en ledig dag och det njuter jag av. Är inte solskygg men jag blir ändå inte brun och jag vill få mitt personliga brev klart snart. Vill ju för tusan ha jobb i höst. Och ballbreaker kan nog bli rätt kul...

Blondie Guldlock sa att han kunde fixa jobb på Solvalla, men seriöst. Det känns ärligt talat inte så bra att köra exakt samma visa som någon annan gjorde förra året. Vill gå min egen väg och faktiskt snacka mig till jobb själv. Palla gå i samma spår bara för att man dejtar samma kille som ngn annan gjorde förra året.

Han har dessutom klippt av lockarna nu, fint. Men jag gillar lockar! Och då är jag inte ens en Jag-gillar-Blonda-killar-tjej. Fan man ska inte vara så jävla ytlig...

Back to work

För solig dag

Idag skulle man verkligen inte spenderat sina timmar på jobbet, inte igår heller för den delen. Har iaf min enda lediga dag den här veckan imorn, och den ska spenderas? Vet inte riktigt faktiskt. En stund med kela iaf, hon börjar 15. Nej, hon börjar ju elva. Då kanske man bara ska sola och ta det lugnt. Måste iofs skriva ett personligt brev så man kan söka lite jobb på allvar.

Har ju något kul att berätta. Har ju hjälpt Jeff en del i baren och idag lyckades jag kanske snacka till mig lite pass i baren i aug. Baris slutar ju, han ska till USA den jäveln, Miami och New York. Usch för honom. Erik som skulle tagit över har omtenta, Jeff själv måste spendera mer till på Ball Breaker. Så ja, det skulle nog kunna bli några pass till mig också =). Jag är sååå nöjd. 

 Ja, just det. Imorgon ska jag fixa picnic till mig och Kela, ngt jag har bestämt... Ska baka lite bröd och så =). Det kommer att bli mys.

Förresten Sosso, Nadie, Harry När kommer ni upp. Var det v. 32. Boka ngt nu för tusan =) SAKNAR JU ER!

Ciao

Berlin?

Syrran och Malin åker till Berlin i september och jag är jäääävligt sugen på att följa med... Det funkar inte att åka tre bara, men Jag har frågat både Amelie och Kela, Amelie lite mer sugen än Kela? Jag vill åka iaf. Med tanke på vilka biljetter sis hittade dessutom... typ 200 spänn, tur och retur. För TVÅ personer.  Dessutom spelar Nada Surf den helgen... Mja, inte helt fel.

Undrar förresten om det blir Mexico till JUL, inte utan ett stop i New York i så fall. New York I WANT!
Kan faktiskt berätta att jag snackade med Ice Cube igår, lite småfräsigt sådär :)

Nu ska jag gå och lägga mig, sååå jävla trött kan jag informera om.

Love

Min kela liten


Grr

Inte på bra humör idag, riktigt jävla pissed off. Var ute igår, dissade brännbollen i sista stund.. Var på Berns och Cafét , tur att man hade med sig ett par heels i väskan, hade det på känn :)

Nycklarna försvan på vägen, jag råkade skicka ett mess till Abb i barcelona, dansade med Ice´cube?  I don't know.
Sen hade man tydligen var lite skrikig på Max, det absoluta Nej, Nej, Nej, ack så tabubelagt att säga det till mig dagen efter utgång. Jag har alltid lite halvångest dagen efter om jag druckit. Kontrollbehovet antar jag, men att säga att jag var skrikig är som att kasta sig själv i sjön. För nu är jag arg... Det är ngt av det värsta man kan säga. Lär inte vara trevlig på jobbet idag. Tur att man inte är bakis iaf.

Nu ska jag in i duschen, blir kanske en update senare ikväll om hur jag avreagerat mig på det ena och det andra. Damn, var fan är min kamera. Oh no!

lördag och vad?

Idag har jag jóbbat typ hela dagen.. Mellan 11-19 iaf.. Sen hade Mams och Hookie (Alias Håkan, mammas pojkvänn) lagat käk.. Yumi. Fruktsallad till efterrätt och sen en powernap på det. Haha, sjukt sliten som vanligt. Undrar var jag gör av all energi.  Sitter och funderar på om ska ut, eller strunta i det... vara en tråkig person och sitta hemma. Eller rent av gå och lägga sig...

Igår var man heller inte ute, var hos daniel en sväng. Hans roomies hade fest, eller förkrök innan utgång. Så när man nykter staplade in kände man sig inte direkt "med".  Men det var kul att få träffa den omtalade pågarna =)... Trevliga hela högen måste jag säga, även om en och annan var ganska dragen.

Imorgon så är det den omtalade maskeradbrännbollen. Vi får se hur det hela blir... galet skulle jag tro. Det största målet är att slå Kreysys. De kickade trots allt oss från laget, och det gillar vi inte ;). Innan dess blir det lite picnic och kanske till grönan en sväng, lite goda drinkar. Det svider inte lika hårt i plånboken som att gå ut iaf.

Kela, friskna till nu för fan =)...

Hörde för övrigt en sjukt fet remix på the voice, en av de bättre på lång tid... fast nu ballar den ut :S Aja, den var bra innan iaf.

Ciao


Javisst ja, lite pics sen i onsdags =)



Trötter

Tusan vad trött man är idag. Det blir ett kort inlägg. Ska över till mammas lägenhet och laga mat. Börjar bli lite hungrig igen... Jobbet idag har faktiskt gått förvånansvärt snabbt. Känner dock att en 8 h arbetsdag behöver sin sömn för att orka med... Inatt blev det ganska många för få =)

Var på After igår, sista lediga dagen var ju tvungen att firas. Dessutom så var ju Edvin in town så att ta en runda på Grönan var obligatoriskt. Mycket lyckad kväll må jag säga. Kommer upp lite pics snart, kanske imorgon. Inte idag iaf..

Nötter och mozzarellamackor känns yumi, lite sällskap hade iofs inte varit fel heller..

Ciao

För att citera madde

som citerar Nalle puh; "Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat" . Tyckte bara att det var så jäkla bra..

Nu ska jag ut i solen igen. Längtar efter mat... Mammas käk!



Back in town

Sitter i mammas lya, mkt bättre att kolla på tv här. Och så är det en stor säng...
Mamma ringde förtvivlat och undrade om jag inte ville komma över till Håkan och få middag. Nej mamma jag är inte 12 längre och jag har bara bott hemifrån i 1,5 år. Jag reder mig nog...

Trots att man var uppe kvart över sex imorse har jag inte ro att sova, man är inne i en helt annan tidsrytm. Även om det är skönt att vara tillbaks så var de såå underbart att träffa alla... Saknar att ha ett tjejgäng här. Får helt enkelt skaffa mig ett. Det är väl inte så svårt? Har ju iaf bra kandidater, Kela, Eva-Lena osv, men Kela, tänk om hon överger mig.. Hemska tanke...

Edvin är på besök, han ska till Amerikanska ambassaden och bli godkänd imorn, sen blir det shopping och en grönan-runda. Är liksom obligatoriskt att gå dit.. Har iaf äntligen hittat ngn som är villig att åka fritt fall med mig... Finally.

Annars har dagen varit supermys... Fick en guidad tur i stan, jaa i de delar jag är helt värdelös i att hitta. Odenplan, St
Eriksplan, Fridehemsplan. Det är alltså tänkt att jag ska hitta dit nu.. We'll see about that!

Nu ska jag somna framför CSI, kan de bli bättre? Skulle vara sällskap då. Av ett icke-pojkvänns material... Gud vad det lät värre än vad som var menat. Lite internt kanske. Haha!

Sleep tight

Igång, igen

Nu är man igång igen, på riktigt. Så jäkla skönt... Man känner att man orkar lite mer, springer lite fortare. Och framför allt. Det börjar bli såå jäkla kul. Det är inget jobbigt att ge sig ut. Det känns bra både innan och efter.

Har två sjuka saker att berätta, varav jag redan glömt en...(!) Det ena var iaf att det ringde ngn från ett utländskt nummer. Klart man svarade och som inte heltoväntat pratade någon på engelska... med italiensk brytning. Presenterade sig som Francaais, Franceso whatever. Han började fråga ifall jag kände igen honom, Rimini, pizzeria... Min syster tack! Förklarade snällt att det var nog min syster han snackat med...

Ringde förtvivlat min syster för att höra vad fan det var som hänt. Pizzabagaren i Rimini var tydligen mindre nice och min syster hade gjort detta för att jävlas. Shit vad hon skrattade när jag ringde. Jävla syrra man har!


Har iaf en ;) Och jag saknar henne så! Snart ses vi sweetie


Min Harry

Det är inte alla som har världes bästa kompis, nämligen Harry. Fick umgås med dig i ca 1,5 timme. Inte tillräckligt egentligen men iaf ngt..

Det känns lite halvsjukt att träffa vänner man dagligen umgicks med, vänner man nu sällan träffar. Augusti verkar bli en -vännerspäckad period, och det är ju inte helt fel =) Idag har jag annars hunnit med att träffa Mia, saknat henne mega. Hon ska också komma upp ngn gång i sommar har hon lovat... Hon, Wilma och Victor.

Just nu håller jag på att baka bröd, igen ;) Damn vad jag har varit aktiv idag. Gick upp 9 gick en hyfsat lång runda med Max och Douglas (Maddes vofsar), käkade frulle. Fikade med Mia, flippade med harry, bakat bröd.
Snart fika med Madde, känner mig som en hemmamamma. Nybakar bröd när frugan kommer hem från jobbet. Haha, sen fotoutsällning! Det är Isabell som ställer ut lite porträttbilder. Samma fotograf som tagit bilderna på mig på bloggen! Jätteduktig tjej.  Vill ni se mer så kan ni gå in på hennes hemsida www.isabellnwedin.com!

Efter det ska jag och Maads iväg och träna, sen blir det promenad med Pollan. Däremellan skajag helst hinna med Alex, han ska pula lite med min dator, fixa word och så..

Just det ja, fick reda på att jag har en viss ny läsare, så nu får man väl vakta sin tunga ;)



None

Brödet ja just det!

My garls

Älskar verkligen mina vänner. De är de mest nyfikna, glada, galna och frispråkiga chicsen jag mött. Sexsnacket som alltid kommer upp under våra kvällar, fester, luncher hann upp redan innan man han få ut brödet ur ugnen ikväll. Är jag förvånad? nej, inte det minsta. Och det är det jag älskar dem för. De är ärliga och uppriktiga... INGA kommentarer besparas. Hur spydiga de än är. Man slipper ju iaf oroa sig vad ens tjejkompisar tycker och tänker. Det vet man redan..

Men hur härligt är inte det? Riktigt SATC-anda. Vem vill inte ha de så? Middagen blev jättelyckad och Foccacian som från början var maddes idé, blev till slut mitt skötebarn. Och gisses vad gott det blev, bådas förtjänst såklart!

Vad som händer imorgon är inte riktigt bestämt än,  men som förslag är iaf fika med Mia, promenad med Mads voffsar, eller ja det ska jag göra. Jag och Mads ska dessutom kolla på Isabells fotoutställning på biblioteket. Sen såklart träning! Vill helst hinna med Pollan och min saknade Harryboy också :)Dessutom tyckte Madde att jag skulle baka bröd. Vi får se vad som hinns med.

Inneboende

Sitter hos Madde och lagar mat. Eller just nu är det hon som lagar mat och jag sitter fram datorn. Fast jag lagade lite innan. Fixade sås och nästan hela salladen. Madde åkte på brödet. Men sen var de ju hennes idé så det var ju inte mer än rätt tänker jag. Ganska skönt att slippa bo hos familjen, värsta kaoset där. Orkar inte riktigt bli inblandad för mkt i det hela. Även om man borde, men jag har försökt så många gånger. Ha redan ansträngt mig...

Ikväll ska det iaf bli superkul att träffa alla tjejerna, har verkligen sett fram emot det! Jag hoppas att Elina pallar sig hit, trots hemsk bakfylla. Hansson väljer tyvärr att bara inte svara. Mysterious girl. Saknar henne som fan iaf. Även om hon inte svarar på varken mess eller samtal :(

Grälade nyss med både syster och mor. Pallar inte.. Det var inte läge helt enkelt sis! Jag har saknat dig som tusan så kommer du hem på pisshumör. Hör av dig när du är lalou igen, vill prata med dig!

Ciao

Deep shit?

Skrev ett värsta deep-shit-inlägg på tåget, som jag hade tänkt att lägga ut. Men jag ångrar nog mig. Fick det hela ur mig iaf. Fan kunde inte slappna av på tåget idag. Brukar alltid kunna sova eller bara bli helt inne i ngn film. Inte idag. Tankarna bara for iväg... Övervägde för och nackdelar med allt. Som vanligt då. Jag tänker för mkt som min syster säger.
Funderar på hur man hanterar en ohanterbar pappa, hur man dejtar en kille utan se hur kan bli sen.

Mitt inte-äta-godis,kakor-eller-andra-söta-saker löfte har faktiskt gått så jäkla bra. Klarade till och med av att säga nej till paulinas kanelbullar och cheesecake glass och det säger allt. Jag håller på att bli en stark individ.  Har dessutom fått ett träningsschema, spec gjort för tjejer som ska springa Tjejmilen. Start måndag. Denna veckan har fått stå för komigång.

Nu ska jag käka lite mat, Maddes mamma lagar så sjukt god mat... Och så ska jag sluta tänka. Dagens visord.. Visserligen så lär det inte bli bättre efter ett par glas vin, varför ringer han bara inte. Pallar inte smsa!

Btw. Så fort jag ser toalettpapper så tänker jag på Kela, you know why ;) Haha, sjukt ekonomisk kvinna.

var stark.

Skåningar till Estland?

Haha, det är nu andra gången jag bloggar idag, har kanske för mkt tid? Har iaf sett världens bästa film, The Manchurian Candidate. Tror att det hade varit en film jag och D. hade kunnat komma överens om att se. Eller nej det stämmer inte, jag hatar filmer med sega titlar. Hade det inte varit brist på annat så hade jag nog inte sett den. Rekomenderar den starkt iaf. Spännande och smart om Kuwaitkriget, vice presidentval, soldater, maskopi. Delicious...

Kom och tänka på en diskution som jag och Micke hade på krogen igår. Som vanligt så blev jag trackad för att jag kommer ifrån skåne, jag skulle stannat i Danmark är utgångspunkten och sen rasar diskussionen iväg i vanlig ordning. Robel den svikande ängelholmaren har gett upp sin dialekt och sitt sanna jag, men ibland så kommer faktiskt en supportande back up från även honom. Iaf, Micke påstår iaf att Sverige (inte skåne och skåningar inräknat) hade planer på att skicka iväg alla skåningar till Estland för att göra sverige rensasigt. Vadå, är det ett skämt frågar jag. Näe, påläst som kocken är så hävdar han att detta är minsan sant.

Någon som vet sanningen i det hela?
Jag ska iaf googla tills jag hittar svaret...


Utekväll


The most sweetest garls in town

Kela och Micke (utan skägg)                Robel och söta Amelie

Tobbe kämpar på med sin fylla              Typiskt Robinmin (:

Skånetripp!

Jaa, min planerade skånetripp blev lite framflyttad. Skulle åkt idag, imorse. Men för att vara ärlig, ett lite för mkt alkoholintag och en alltför trött Mathilde resulterade i att jag missade budgivingen OCH råkade buda på en biljett som går om en vecka. Jag hoppas för allt i världen att det är ngn som budar över, annars är är det jag som blir fattig.

Just nu är jag och tradera inte överdrivet tighta buddies. Fick nyss buda 450 spänn för en jävla biljett. Detta skulle bli billigt ju? Det gick ju inte så jävla bra kanske`? Kunde lika bra bokat biljett direkt när jag visste att jag skulle vara ledig, så lätt att  vara eftersmart...

Jag har alltså min första lediga dag på 8 dagar, och det enda jag känner är att jag lika bra hade kunnat jobba idag istället. Men nej de nya planerna var att bara ta de lugnt, lägga sig på terassen och sola och läsa. Det gick ju hur bra som helst, i 5 min. Sen började det regna, yes.. Som en dålig mussla på en pizza typ. Jag har dåligt flyt idag.

Ska kanske sätta mig och vara duktig och söka jobb istället? Ja, det ska jag fanimej göra. Usch så duktig jag ska vara. Söka och fixa. Pilla lite med mitt Cv, få det så fint så det glänser. Problemet är att det är på engelska. Måste kanske göra ett på svenska också.. För det tar ju inte alls halva dagen (!)...

Nu ska jag vara duktig. Lägger förresten upp lite bilder från utekvällen igår..


Allt runt mig

Nu har jag kommit in i den fasen jag och Paulina hade för lite mer än ett år sedan. Allt runt mig handlar om sex, och då menar jag verkligen allt. Alla kommer till mig och berättar hur de fick de hit och dit, si och så. Så mååånga gånger igår.  Bla Bla bla. Vill inte höra, ok?

Jag måste ta tag i jobbsökandet. Ska söka till Ballbreaker är det tänkt. Ska söka aktivitetsvärd, men egentligen skulle jag vilja vara en alltiallo. Pyssla med allt typ. Barnissa, aktivitetsvärd, foodrunner, assistent. Lite blandat. Tröttnar så snabbt på alla jobb. Hade varit super att ha ett jobb man variera sig och sina talanger på!

Nu ska jag in och kolla på dumma tradera igen. Varför kan man inte köpa en sj-biljett för 100 spänn? Näe, det vill sig inte. Ska nog sätta pappa på det hela imorgon. Han är en äkta traderanörd och vet hur det hela fungerar.


Prickiga ponnyer

Dagens inlägg ska handla om möten och relationer...

Nästan varje gång jag är ute och springer eller promenerar så träffar jag på en prickig ponny. Jag blir glad bara av att se den. Jag behöver inget i utbyte. Jag står där ibland och pratar med den, för förbipasserande kan detta verka konstigt men som hästtjej i hjärtat kommer detta naturligt. Den prickiga ponnyn slänger blick och jag är nöjd med vårt möte. Ibland låter han mig klappa honom också. Då kan jag inte sluta tänka på den prickiga ponnyn.

Det lustiga är att jag haft en annan prickig ponny i mitt liv. Men vår relation var betydligt stormigare. Jag fick jobba i timmar till svetten och tårarna rann, ofta med reslutatet blåmärken. Men jag brydde mig inte om det. För efter allt hårt slit så fick man ibland en lite belöning. Han kastade inte av mig på tävlingsbanan eller han stod still i gången. Den här prickiga ponnyn var en skadad själ. Han hade blivit behandlad illa förut och detta gick ut över mig. Men jag älskade honom ändå.

Jag funderade på om min första prickiga ponny ska stå för hur jag lät mina relationer se ut innan. Jag gav och andra fick. Och ibland om jag hade tur fick jag en glimt av kärlek,omtanke eller en varm gest tillbaka.
Den nya prickiga ponnyn får stå för hur jag vill ha mina relationer nu... ´Det ska räcka med att se på ngn och bli glad, det ska inte behövas mer, eller?

Är det fegt och orelalistiskt att säga att jag vill ha mina relationer så. Vänner som andra relationer? Jag tycker inte det... att man gärna ger mer än en kram eller varm blick  är självklart men att det räcker för att säga: "Jag bryr mig om dig".

Nog filosoferat för idag, men fundera gärna över hur mkt energi du lägger på dina relationer och om det verkligen är värt att stånga sig blodig i månader för att få en bra dag?


Träningsvärk?

Haha, jag har inte tränat på snart två veckor (!) och har träningsvärk efter jobbet.
Ja, då rör man iaf sig :P

Har jobbat mellan 12-20, lite halvsegt pass. Om man kommer i säng tidigt kvällen innan och är duktig på att komma upp innan jobbet så hinner man med ngt, men att ta en extra timmes sömn lockar ganska hårt..

Jag gillar 15-22,30 eller 16-23.30 passen, då hinner man göra ngt innan. Men å andra sidan så brukar man vara för slutkörd för att palla gå ut..

Baris har laddat min ipod med sjuuuukt bra musik så nu kommer jag lyssna så att ögonen blöder. Michaela åker till Ludvika imorgon så då blir man ensam igen.. Inte för att jag inte gillat att ha sällskap, men det ska bli skönt att få vara lite själv. Shit vad jag kommer att ångra att jag sagt det när man inte träffat henne eller haft sällskap på 3 dagar. Vi umgås verkligen dynget runt. Bor, sover, äter, festar och jobbar tlsm. Skönt att hittat ngn som man trivs att umgås med.

Annars hade jag saknat att alla andra så hårt. Nu har man iaf ngn.

Syrran den bastern är i Italien och enligt den senaste uppdateringen så har hon redan hittat en ny kärlek. Han skulle tydligen precis lämna Rimini så hon var devastated. Alltid ngn hon kärar ner sig. En i barcelona, en i frankrike, en i Italien. Hon har kärlek i varje stad hon besöker. Det måste vara underbart att vara så ung och känslofri. Shit vad gammal jag lät. Men jag låter inte mina känslor flöda på samma sätt längre (eller??)

För er som funderar på att köpa skiva men inte vet vilken.. rekomenderar starkt Ushers nya Here I Stand


Vad händer med mig?

Jag sover och jobbar, äter ganska mycket också. Och festar. Det låter inte sunt i mina öron...
Måste komma igång med min träning, nu börjar jag faktiskt bli frisk så det är dags.
Jag hade tänkt ta en promenad idag, men i mitt och kelas "tempo" så hinner jag inte det innan jobbet.
Börjar kl 3 =) Och vi har inte hunnit käka frukost än, eller ska jag säga lunch?

Igår var det party Hos thore, men beloved Thore. Hoppas ni hade kul allihop. Skulle gärna velat vara med...
Speciellt när man slår en pling till My Harry och han svarar: "Heeeeeej snäckan" Man saknar verkligen er då!.

Ska iaf ner till skåne nästa helg, verkar bli en kortis. Men jag hinner iaf träffa alla !


Utseende`?

Jag vill egentligen ha den andra bilden, Alex. Inte denna...
Please change, annars får jag säga till malin igen ;)

Vad tycker ni andra?  Studentbild eller svart/vit som var innan?

Kulturkrock?

Jaa, just nu sitter granjäveln och borrar med ngn jävla industriborr. Det borrar in i mitt huvud. Dåligt med sömn i natt igen. Tur att man är ledig idag iaf... seeer fram emot en tupplur i em.

Det är sagt att jag och syrran ska gå på muséum idag. Hon ringde skitpigg kl 9. Jag och Kela kröka fram till halv fyra och de borrar hos grannen. Hon blev sne för att jag inte var på strålande humör. Ska hon säga som sällan går upp före tolv när hon är ledig. Oberoende på när hon går och lägger sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och vara sådär härligt aktiv

Krök och kela

Nu sitter vi här, kaskadare, söta små serviser. Super i vår ensamhet. Blev övergivna av baren som jag "hatar",
iaf på fyllan. Varför vet dem som borde. Hatar egentligen inte. Men det är onödigt komplicerat.
Vi sitter iaf hos mig, tillfälliga sambos. Får väl säga hoss oss kanske ? =).


Blir nostaligisk och saknar min gamla sambo. Viilka tider, du och jag pollan.
Ångrar ändå inte en sekund allt jag upplever här och alla val jag gjort... kommer sakna alla, men man träffar nya vänner för livet. Och de gamla, jag vet att de riktiga är kvar..

Hoppas alla får så roligt På min saknade Nörd-thores fest. Saknat er alla just nu!

RSS 2.0