Magsår

Om man ger ngn magsår måste man iaf påverka elr hur? Nu kanske det inte så illa. men det låter lite skoj på ett sådär halvsadistiskt sätt. Men om det skulle vara så så är det med kärlek iaf! Precis av samma anledning som jag skriver detta inlägg.

Är glad att jag har en blondie med lockigt hår (oftast, de har en tendens att åka av när jag inte konstant är i närheten). Och nej jag ger inte honom magsår, oftast inte. Men det är kul att ha ngn i sitt liv som tror att han har rätt oftare än vad jag gör. Jag är glad att ngn står ut med mina alla idéer och projekt som byts ut varannan kvart.

Nu ska jag mysa lite och utnyttja att jubbet inte börjar förrän 16.30 imorgon..

I Helgen blir det ös :)


Tjingeling pling


ett visst tillägg

What's Your Name?
Han har ju inte blivit dåligt snygg heller ;)

Lön åh så härligt

Känner att den här dan är den bästa på länge... eller bästa dagen i sverige på inte jättelänge. Men bästa vardagen då. Fan vad drygt det blev nu då. Eftersom jag oftast inte alltid drabbas av hemångest efter en underbar semester så undrar jag om det skulle bli en nu också. Men allt flyter bara på så bra. Med undantag för att mitt rum ser ut som kaos, med en fet väska i mitten och en massa tvätt. Men det undviks lätt genom att helt enkelt inte vara hemma.

NY var underbart. Kan tänka mig att bo där ett tag faktiskt. Fast man får väll fylla 21 först så man slipper springa runt med falskleg. SKa snart till jobbet, eller typ nu. VAd stressigt det blev... Hem till Danny sen. Känns lite konstigt att sova själv nu. Samtidigt är det faktiskt skönt att vara själv.

Uppe med tuppen var jag iaf, har påbörjat hårdträning inför playan i vinter. Mexico den 21 ;). 

HAr ngt mysigt att meddela, Christian Walz har nytt album ute!Tjohooo!

Gå in på länken och lyssna lite http://se.myspace.com/christianwalz 

Nu ska jag kila till jubbet, tjingeling!

(bilder kommer upp snart, maybe ikväll)


Alskad och lurad

Underbara dagar har jag haft i NY, men de gar fort och cashen fortare. Men det aer fan min semester sa det ska unnas. daniel gick pa Hockey och jag pa bio, klarade mig utan hockeyn och honom ett par timmar aven om vi kommer lite for bra overens. Har dock beslutat att splitta pa oss imorn da jag ska gora lite extra shopping.

Vi har tre heldagar kvar. Imorn blir det shopping eventuellt broadway, fredag ar det bara ett besok i chinatown som ar planerar. Har iofs snackat om Hells kitchen. Blir nog en runda dit ocksa. Pa lordag ska vi pa olbryggeri i Brock, Och pa kvallarna blir de lite klubbande.

For att forklara rubriken sa har jag en ny favorit. Vicky Christina Barcelona. Damn vilken bra film och att det slutade som det gjorde, magnifique. Efter den upplevelsen sa tankte jag att like grundlig pedikyr skulle bli perfect. Det blev dock bara en besvikelse som gjorde bade mina fotter och planbok ledsen. Men det ar nog faktiskt det enda pa den har resan hittils som inte har varit perfekt,...

Ser fram emot en massa shopping imorn :)

Tjingeling

Kortis

Jag har drygt en minut pa mig innan tiden gar ut.
Vill bara saga att jag lever mamma och att jag har det super. Man blir shoppinggalen. Laser inte mamma sa far du syrran styra upp sa hon far info.
MAste ga.

LOVE

Vad sägs om shopping och högskrapor

Det närmar sig och det kryper i kroppen nu. På lördag bär det aaaaav! Är så jäkla taggad.
Och just nu är hela mitt huvud i en enda kaos. Har så mkt idéer och drömmar. Problem och funderingar. Lägenhet, ingen lägenhet? Lund eller pojkvänn? Detta jobb eller nytt. Vill inte bo kvar,men det är billigt. Kanske inte så praktiskt. Ville flytta men inte ifrån ngt, till ngt! Jag vill få ngt, inte bli av med någon. När man väl hittat någon man inte kan få nog av...
Till Lilla Lund. För att citera en god vän "det är läskigt vad snabbt man vänjer sig".  Vänja sig för att allt är bra eller vänjer man sig med saknaden. Line, min goda vän har ett distansförhållande på 10 000 mil. Är Lund-sthlm, sthlm-lund omöjligt då. Men kan jag verkligen bli lycklig när jag har ngt så viktigt så långt bort. tror inte det.

Att jag alltid hamnar i sådana här deep-inlägg. Blää. Nu ska jag borsta bissarna och tvätta ansiktet. krypa upp på loftet och sova. Jobb imorn 10 h pass på bb. Ska bli nice att få hem datorn efter en vecka på rehab.

ska ta dagen för vad den är

korv, maggio och fuckin BB

Så har min helg sett ut. Delade ut korv i torsdags, 1500 spänn! Inte helt fel. Fick dessutom både en glimt av Maggio.
Hon spelade 17 år. Min nya favvolåt. Ska bli den nya ringsignalen så snart jag hittar sladden till tlfn-dator.

Har jobbat hela helgen annars, segt.  Men nu är fan målet som varit i sikte alltför länge alldeles nära. På lördag bär det av. Sweet New York!

Sitter och kollar på Hemma bäst med Carrie, eller Sarah Jessica Parker. Med Danny och Marcus. Har ätit lite pizza. Det var ett tag sen.

Nu ska jag mysa så sådär härligt toffligt :)

En Snabbis

Nu ska jag iväg till jobbet. Har suttit och gjort utbildningsmanualen i flera timmar och nu ska jag aif visa vad jag gjort. Tog ett tag innan jag kom iväg (ex antal veckor). Men när det väl gäller blir det bra. Ska sitta och fila på det imorn då det förhoppningsvis ska bli klart (!). Hoppas Daniel hjälper mig lite. På kvällen ska vi iaf dela ut korv på ngn tv-grej. 250 spänn i timmen och lite variation till BB...

Snart bär det av till NEW YORK, fan det är ju nästa lördag. Lagom tills man kommer hem får man lön och sen fyller man år ;) Yeah.

Saknar BeaFlea. Hoppas du har de bra!

Ska kila!

Ett visst tillägg

Ett jävla måndagsbarn
http://se.youtube.com/watch?v=NtJxy0zc7nU


for real

Ah, mitt inlägg igår var kanske lite till intetsägande. Men ´jag fick sällskap och jag kan verkligen inte blogga om ngn sitter brevid. Jag tycker bara det är kul när folk läser. Men det känns för privat för att ngn ska se hur jag är när jag skriver. Lite konstigt kanske.

Igårkväll var verkligen en riktig toppenkväll. Började med middag på Restaurang kungsholmen, en av Melkers krogar. Extra notis är att jag faktiskt har haft ägarna till kungsholmen, Grill F12 mm i kamp på jobbet. Trevligt gäng, kanske inte dem med mest ös men men. Efter en gastronomisk middag bar det av till Nalen för att kolla på Veronica Maggio.
Hade jag varit lesbisk hade jag varit dökär i henne. Sjukt skön tjej med en stil som man veknar för. Är kanske lite smygkär på ett sådär hetero sätt. Alla hennes låtar kan jag på ngt sätt relatera till. Låten 17 år handlar om att bo i en småstad, vara 17år och att inte vilja vara den som blir kvar. Aldrig Nöjd? Den låter säger väl allt. Ah, kan hålla på i en evighet och dra paraleller.  Lyssna bara på hennes skiva!



http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=176054337

Tack Daniel för en helt underbar kväll och lätt den bästa dejten i mitt snart 19-åriga liv ;)

Toppenkväll

återkommer

RSS 2.0