Tråk-jag

Ibland får man vara tråkig, Vill verkligen bli frisk och efter långt peppande samtal med Polly igår så insåg jag att det inte är bra att springa/jogga en mil när man har svårt att sova på nätterna för att man hostar. Det kommer iaf att vara svårt att gå till jobbet idag för typsikt nog så är det precis här som alla löpare springer förbi :(

Igår var det avslutningsfest på F12 och jag var inte där :( också tråk. Hörde att kön var sjuk, men jag tror inte att det hade varit ngt problem att komma in. Problemet är att jag inte hade ngn att dra dit med. Min f12-polare Christian var i skåne, Amelie var bitterflicka och Michaela tofflade (eller vad man ska kalla det).

Har lyckats sova tills nu, 11 timmars sömn, knappt. Skönt och jag hoppas att det ger resultat. Host host. jag är hungrig. Hinner inte laga ngt, eller det gör jag kanske. Om jag skyndar mig. 125-årsjubileum på Grönan idag. Kom dit! Tydligen efterfest sen som jag bara måste gå på enligt Kela. Jag har huvudvärk nu. Jammi.

Annat "Kul" att berätta var att jag skönt nog somnade i mammas säng. mysigt att sova där ibland. Sov så skönt fram till ca tre. Då kom min terror-syster och hennes fulla Jenifer. Då skulle de ha en liten efterfest med 4a killar och jag fick inte bara byta säng utan också lägenhet. Stackars mig. Inte för att jag inte sov gott i min egen säng. men iaf.

Brunch-time

Hust hust

Pallar inte hosta mer. Morfin om nätterna nu. Men man sover bra. Ska jobba hela helgen. Aldrig fel att tjäna pengar samtidigt som man lyssnar på en massa schyssta artister. Mange Schmidt (stavas det så?), Adam tensta mfl. ikväll. Vem som spelar på sommarkrysset har jag´ingen aning om men på söndag är det iaf The Hives. Hoppas inte att Maaad läser detta, då kommer hon döda mig.

Jag klarade nästan eldprovet. Mormor var på ett kort besök i stan och strax efter ett välkomnade Hej så var nästa replik "hade ni fest här igår eller?" Nae, svrarade jag ärligt för lägenheten var skitfin och nej ngn fest hade jag inte haft. Hon syftade det hela på at kuddarna låg fel. Damn, jag visste att det var ngt jag glömt. Annars så hade hon väl inte så mkt att klaga på. Nu måste jag kila. Ska iväg till Grönan.

Tudeloiu

Oj

Glömde ju säga det roligaste, i morse ringde Espresso House stureplan och på tis ska jag provjobba första gången, torsdag andra gången och om allt går som de ska så börjar jag jobba där. Yeahj, SuperYeahj. Ibland har man bra flyt!

´Nu fastnade vi framför en jävla skräckfilm så ngt sova bli tydligen inte :P

Btw Thore, det heter inte cyklar, det heter Psyklar. Lärde du dig ingenting i Företagsekonomin? Shit asså.

Det är jag som är kapten på den här båten

Ja, efter den repliken så var man ganska så inte tyst. Skrattade tills jag storknade, eller fick en rejäl hostattack. Och detta hände under Arn. Mycket bra film må jag säga. Men turfyllt nog så var det verkligen inte (!) fullsatt.

Kryssningen var galen, jävligt galen. Och för att citera Andrine "en jävla köttmarknad" och varken hon, Amelie, Nina eller Michaela motbevisade det så hårt, i dubbel bemärkelse!. Folk söp som svin, det vara inte bara på kvällen utan lagom till lunch då man själv hade svårt bara att gå in i taxfreen för att göra lite ïnköp så började folk supa, igen. Eller för vissa var det bara en fortsättning på Kvällen, typ Tobbe och Nico.

Jag var glad över att komma hem och speciellt när man hade en efterlängtad harry med sig. Förlåt ännu en gång för att jag var 40 minuter sen!!! Det är inte ett ok sätt att behandla sin bästa polare. Men jag skyndade mig verkligen.

Dagen har spenderats genom att luncha på Oscars, närvavägen. I truly recomend. Sen att de har en ytterst söt liten Lilla My som står i kassan gör ju inte saken sämre. Nina är verkligen en favo i mitt liv. Sen spenderades massor av pengar, turligt nog inte mina ;) Utan min kära väns. Och vilka kläder vi hitta må jag säga! Mycket nöjd är jag åt Harrys vägnar.

Måste bara säga det igen, vet att det inte är första gången jag nämner detta. Men shit vad jag tycker om dig min Harry. Skrattar oavbrutet. Är så ledsen att du inte finns mer i mitt liv. Kommer kanske en dag då du gör det! Saknar min Thore också, faktiskt.

Det kommer upp ett par bilder från kryssningen sen. Har inte lagt upp dem på datorn än.

Tjingeling

jag börjar bli

Riktigt dålig på att blogga. Borde ta mig lite mer tid kanske. Men just nu händer det saker hela tiden. Eller igår var jag förnuftig nog att stanna hemma och sova. Somnade typ redan vid halv elva ngt. Med kläderna på. Nice. Men jag var jäkligt trött och har någon infektion i kroppen så jag tog en beslut som gav extra vuxenpoäng.

Idag har jag jobbat igen iaf. Nu är jag ledig till fredag så det ska bli rikigt skönt. Speciellt med tanke på att det kommer att bli en riktig Killer-helg. Ska jobba som servis och barnisse både fre och lördag och på söndag är det 125års-jubileum. Mycket folk hela helgen alltså. Förhoppningsvis.

Annat nytt är att New York resan är bokad och det är jäääääääääääävligt Nice. Eller fett najs som Erik skulle sagt. Har verkligen kul med den killen. Alltid ngt att snacka om och det finns ingen som kan förklara ngt med mer inlevelse än honom.

Nej nu ska jag kila över till syrran och har lagat god söndags middag till mig. Har hon sagt iaf =)
Systra mi, Lalou. Mkt.


Malmö check

Damn, det är fredag igen! inte dåligt fort tiden går. Är typ sjuk. Borde gå till husläkaren och kolla så att det inte är halsfluss jag åkt på. Känner bara att jag inte kan springa när jag har den här hostan och det är värdelöst.

Malmö gick bra annars, jäkligt intensivt bara. Men det var kul att göra ngt annat än jobba på kaskad. Idag ska jag ringa Ballbreaker höra hur det går med rekryteringen och så där. Jag tror på att det är vikigt att visa sitt intresse. Börjar dessutom bli lite desp efter jobb.

Annars har jag en massa kul att se fram emot. Kryssning, Harry och så. Tiden kommer om möjligt att gå ännu fortare!

Känns jäkligt konsitgt att vakna vid 9 när man kan sova hur länge man vill, men har man gått upp 7 3 dar i rad så är väl kroppen inställd på att gå upp nu.

Ska kolla på Satc-filmen :)

Mysdag

Min enda lediga dag den här veckan har hittills varit supermysig. Och mer mys ska de bli. Lunch med Blondie (som för övrigt snart får tillbaka sin lockar-jag längtar). Sen mötte vi upp Kela och Robin som tvunget skulle äta på Max. Inte mitt favo-ställe, men sen är jag inte mkt för snabbmat heller. Efter fika-paus på EH så blev de promenad och så bestämdes det att vi skulle se på bio. Längst bak i biografen ;) Näe, men skämt åt sidan i gammal P10 anda.

Min Vita vecka har iaf börjat, knark varje dag i en vecka för att nå maxat tillstånd på kryssningen. Eller så ska jag inte festa alls, eller iaf inte gå ut. Bara vara duktigt och träna. Har iofs börja reflektera när detta ska hinnas med. Åker ju till Malmö tidigt imornbitti och blir borta till sen torsdag kväll. Ska jobba fre,lör, sön. Innan jobbet får det bli isf.

Skulle träffa min saknade Anna, kom nyss på hur mkt jag saknar hennes energi och engagemang i allt. Även om man mest blir irriterad på att hon är så jävla bra på vad hon än ger sig tusan på att göra! Men skulle träffa henne typ nu men allt blev rörigt och hon är kvar i Älvsjö och mamma skulle bjuda på middag nu vid sju så allt blev fel :(

Ska skicka iväg ett mejl till henne så vi får göra lite catch up, har inte snackat ordentligt med henne på flera år. Och vi som umgicks så jäkla mkt ett tag.

Imorn åker jag iag iväg till Malmö. Hur jag ska klara 6 h bilresa med Maurizio är en klurig fråga... Men man lär iaf veta mer än man vill!!!

Nu ska jag hjälpa syrran lite :) Och förhoppningsvis kommer Kela i tid. Hon och hennes killar. Speeddating som mamma kallar det... Hej, läget, Ciao. Inget ha, nästa tack!




Lill-sis

Lil sis, min lalou, Måste jag skriva om dig alltid?
Tänker ju alltid på dig ;)

Söndaeg

Sista dagen på jobbet innan man har en ledig dag :) Har ett litet värre issue. Jag blev vald, tlsm med Amelie, Michaela, Sara och Nina att få stanna säsongen ut på Kaskad.   Något jag är glad över. MEN. Nu fick jag äntligen pass i baren. Och när ligger dem. Jo, första helgen då vi bara är vi fem. Fre och Lör. Eva-Lena sa att det inte gick att byta men Carlos lovade att fixa det hela innan, nu får han fan stå för sitt ord. Det finns dessutom ett MEN till, jag ska springa Tjejmilen på söndagen. Vilket betyder att jag inte kan jobba typ hela första helgen som jag blivit utvald att jobba.

Detta känns mindre bra, måste fixa detta. Nu måste jag skynda mig. Sitter i handduk med tandborste i käften och ska vara på jobbet om en timme. Får lägga på ett kol.

Btw, kan Elina länka sin blogg i en komentar? Hittar inte den :(

Tjingeling

Sliten fredag

Är så redo för att gå och lägga mig. Hela dagen har mest bara lidits igenom och sängen skriker efter mig.
Fick idag reda på att Mia kommer upp i slutet av månaden. Björkenäs, mitt barndomshem ska tydligen bli gårdsbutik och hon ska gå på mässa. Lovade att följa med om jag inte jobbar, vilket jag säkerligen gör.

Apropå det, varför har jag alltid sån jobbpanik?

New York resan bokas snart. Ska bara hitta en lämplig reskamrat. Ingen jävla lovetripp... för fan. Är man i USA så är man och då ska det raggas ;) näe, är inte så illa som det låter men vafan... Blir inte samma grej att åka med en kille som att åka iväg med en garl. Ska trigga Amelie lite :)

Sleep tight,

Skakad men inte sänkt

Haha, det uttrycket lägs till i listan på användbara fraser. Däribland kan man också återfinna. "jag är inte bitter, inte bitter", "Han duger i krig", " Han duger mer än väl i krig" , "vadå, har de inte puckar på det här stället", "Nej men jag gillar mitt jobb, jadå".

Fick en kommentar av ThoresHarry.
"Vi skulle vänligen se att du slutade upp med att hänga ut oss offentligt på din blogg, annars tvingas vi vidta juridiska åtgärder.

Självklart måste du fråga oss om tllstånd först, eftersom Thoresharry inte är en offentlig person utan snarare ett patenterat pojkband. Men om du frågar först så uppskattar vi självklart att du nämner oss i din blogg. Eventuellt kan vi dra det så långt att vi genomför ett officiellt och ömsesidigt reklamavtal.

Tack på förhand

/Thoresharry - skakad men inte sänkt.
"

Och jag vänder mig direkt till deras PR-ansvarige. Jag ber så mkt om ursäkt för att jag använt mig av er fabulösa rykte och att jag i ett Pr-trick utnyttjade att jag har en viss kontakt med pojkbandet privat. Detta är absolut mkt fel av mig att försöka locka läsare på detta vis. Hoppas att detta kan förlåtas med en massa gratisprylar och sovplats vid nästa visit i mina kvarter.

Tack!

You guys

Sosso, hjärtat mitt. Detta inlägg är direkt till dig! Verkar inte som Kryssningen blir av. Men jag hoppas för tusan att du och Nadie kommer så fort ni kan. Kan ni kanske ta gbg först och sen sthlm? Saknar er så jag går i sönder. Hela stlhm är fylld med härliga männinskor, och det är underbart att lära känna nya varje dag. Men ingen är som DU och ni. Ni, mitt tjejgäng är en del av mig. Och utan er, är jag inte riktigt hel. Älskar er, det ska ni veta!

Hope I'll see you soon my beloved [v]



Milen

Ska om 20 min ut och spring milen, är det tänkt iaf. Har sovit dåligt inatt, vaknat hela tiden. Men nu sitter jag och motiverar mig. Att springa runt första bron krävs inte så mkt förmotivation, men att springa runt i en timme. Det jobbiga är inte att springa, det är att sitta här och tänka att det hade varit skönt att slappa. Men damn vad nöjd man är sen. Och allvarligt talat så måste jag springa en massa denna veckan för att över huvudtaget kunna ta mig runt tjejmilen.

Imorgon har jag mitt första pass i baren och det är jäkligt nice faktiskt. Det är jag och blondie som ska försöka roa oss, tvivlar på att det kommer att vara mkt att göra. Igår gjorde jag verkligen inte mkt. Skura lite golv, sen höll jag mest Blondie sällskap.

Lite pics från onsdags!

Helgen som varit

Har inte skrivit ngt på flera dagar. Dåligt värre. Men jag har i  ärlighetens namn knappt varit hemma. Jobb ut, jobb ut. Och när man väl har tid så sover jag hellre. Börjar 15 idag så om jag rappar på hinner jag kanske en liten springtur. Fast jag är verkligen inte alls sugen...

I fredas var jag iaf först på StEriksplan, vidare ner till stureplan, sturegallerian och sen Rich. Vidare till berns men där gav jag upp. Too much people. Men kvällen blev absolut lyckad, även om beas och mitt utlovade fullt ös medvetslös aldrig riktigt hände. Vi får ta igen det i veckan. Gaaaalen brud det där, men lätt en ny favis!

Igår var jag mest seg, men jag följde med kela till Inferno på drottninggatan, skulle fira Emmas kompis som fyllde år. Lagom tills vi kom dit vid halv tolv var det alla askalas och jag och Kela låg km bakom. Efter ekonomisk övervägning så konstaterades att vi aldrig skulle komma ikapp och egentligen var vi inte ens sugna på att göra det heller. Kela drog hem och jag till Soap för att hälsa på lite Skånekillar. Inte överdrivet nyktert där heller. De skulle vidare till Village, jag mötte upp Andreas som jag inte träffat på månader. Kul att göra lite catch up.. Han få en kram av Daniel innan man begav sig hemmåt.

Fick sms av madde att ringa, först då upptäckte jag att jag mer eller mindre saknar röst. Härligt!

Hrm, den där löparrundan blir nog en storstädning på mitt rum istället. Shit vad jag är lat. För två månader sen tränade jag 8 pass i veckan. den här veckan har jag sprungit 2 ggr. Fan då!
Imorn börjar jag inte förrän 15 så då blir det milen!! Det är härmed bestämt och därmed basta!

Pubkväll och tips


Senaste pubkvällen. Härligt blek man ser ut brevis Robelhobel

Tips! http://elle.se/?id=24&cid=36446
Fabulous spring

Är för övrigt så övertaggad att åka till New York, måste få tag i Michelle och höra om man kan sova hos henne!

Oskriven regel

Igår hade jag och Nina en ingående diskussion om den oskrivna regeln och kön till bussen. Ni vet den där osynliga kön som säger: Sist till busshållsplatsen, sist in i bussen. Spelar de ngn jävla roll menar Nina. Hon har åkt på X antal mutskällningar när hon gått förbi skaran människor vid hållplatsen som inte står i en rak kö utan utspritt. "Träng dig inte, det är kö". Vadå för jävla kö? Alla får åka med i bussen och om hon vill ställa sig framför skylten och inte 10 m bakom bara för att någon som kom före ställde sig där, menar hon. Vem har rätt? De som anser att sist dit, sist på bussen eller Nina som tycker att det inte spelar någon jävla roll vilken ordning man går på?

Jag vill lägga till att jag tror säkerligen Nina skulle lämna plats åt äldre på bussen och andra mer behövande så det handlar inte om att få en "bra" plats att sitta på. Bara de där onödiga oskrivna reglerna som inte borde spela någon roll.

Det blev inget Ikea idag, bara mys på stan med Amelie. Hon är en riktig sötnos. Och singel så passa på killar. Båda dessa pinglor är lediga. ;)
Gick förbi Ritrovo (mina italienare) och fick jobb nere på Malmömässan 18-21. Ska göra kaffe med Maurizio. Bila ner x antal timmar med honom lär ju bli en utmaning. Får ladda ipoden =). Nice Cash iaf!

Lediga torsdag

Så skönt att vara ledig idag också, även om man får lite småpanik över att man inte jobbar och tjänar pengar. Har iaf seriöst börjat nätverka när det gäller jobb i höst och det känns jäkligt bra. Känns inte som att det kan bli en omöjlighet att skaffa sig jobb som Barnissa i höst.

Gårdagen var mkt lyckad. Först kaskad, sen After en halvtimme. Där tappade vi också Amelie och Hanna.. Jaa och Nina mfl. Jag Kela och Christian drog till F12 där vi mötte Robin. Lite halvnervöst att komma in. Visserligen var de ons, men där är typ 23 eller 21 och det är ju inte precis jag. De kollade inte ens leg, lägger all vikt på mina fabulous shoes :) Gick upp till Baren där vi träffade Jonathan som jobbade. Inte ful den mannen alltså, och så sjukt trevlig dessutom. Plötsligt kom vakten fram, samma vakt som jag snackade en hel del med i söndas. Sjukt kul att han kom ihåg mig.

Det hela slutade iaf med att jag och Christian blev kvar. Kela och Robin tröttnade och gick hem. Det är väl jag och C som är det nya Partycrew.

Idag funderar vi på att dra till kungens kurva och Ikea, men vi får se hur det blir med den saken. Hittills så har varken Amelie eller Kela gjort några livsljud ifrån sig!

Blackout

Precis kommit hem från stan, och jag lyckades hålla i plånboken. Det var ändå inte meningen att jag skulle shoppa. Träffade på Lill-Oskar, alltså Pollans lillebror och tog en fika med honom och hans två kompisar tlsms med Kela. Oskar pratade på, men hans kompisar verkade som de hade tappat talförmågan. Jag visste iofs att Axel kanske inte är så sjukt pratsam men den andra lille pågen? Han var mest nonchalant och hade en stöddig stil. Han ska fan vara glad att får fika med pinglor som oss. Tönt.

Jag blir irriterad över sånt. Osociala människor. Jag försökte iaf, fråga lite om planer och så. Men vad fick man till svar? Inget.. Näe nu glömmer vi det. Ska ha en trevlig utekväll med girlsen.. Funderar på F12, eller har jag redan nämt detta? Iaf, det var gayklubb idag men vafan det kan bli rätt kul iaf. Vi får se vart vi tar vägen. Har köpt lite annanas och passionsfrukt som Thompa får ha i våra drinkar. Det de inte har i baren får man ta med ;)

Nu ska jag fixa mig, what the fuck to wear?

Tjingeling


Tjejmilen

Jaa, nu börjar den fan närma sig. Med stormsteg och jag har verkligen inte tränat tillräckligt. Har ju säkerligen en hel del bra anledningar och ännu fler värdelösa. Men jag tror att jag tappade suget iochmed tävlings-måstet. Innan har jag bara gett mig ut utan någon prestige. Plötsligt handlar allt om sträcka och tid. Och det verkar pusha mig i fel riktning.

Men men idag har jag fan varit duktig. Sprang minst en mil på ca 60 min... Fast det är lite svårt att veta eftersom sträckan inte är utmätt. Men jag jämförde med kartan till tjejmilen och det kan faktiskt stämma. Ska tvinga ut Blondie nästa vecka för att springa den exakta rundan. Om man springer den ett par gånger så blir det inte lika långt i psyket iaf. Då vet man vart vägen går, hur långt det är på väg, var man ska spara, vart att öka.

Nu måste jag fixa mig lite, ska möta Kela på stan vid 3 och innan dess få iväg de jäkla tackkorten. De är iaf skrivna och fixade. Ska bara gå ner till posten nu. Oj vilken bra dag det här kommer bli. Ser fram emot ikväll. Kela har insisterat att vi ska kolla på den, enligt mig ngt, eller rättare sagt mkt neurotiska Carl-Einar Häckner. Kela du kan ju kolla så koncentrerar jag mig på maten ;)

Tudeliu

Fel klientel?

Är det ens lönt att prata med vänner i tlfn längre, för följer dem min blogg så verkar de ju veta allt. Fast det stämmer faktiskt inte, skriver långtifrån allt. Bara utvalda delar så att att folk blir nyfikna. Och så verkar ju ens liv kanske lite mystiskt och spännande, hur spännande liv man nu kan ha när man gått så långt att man bloggar.

Är lite orolig för min kela... Hoppas du tar dig ur detta någerlunda helskinnad, starkare iaf.

Kollar på So You think you can dance och damn vad man blir sugen på att festa, bara dansa loss till en sjukt bra dj. Grr, vad jag vill. Helst med ngn heting... Undrar när mina såkallade "vänner" hade tänkt att hälsa på. Alla verkar ju såå sjukt busy, too busy att häla på iaf. Usch för er.

Vet ni vad min mamma, som aktiv läsare av bloggen, har gjort? Hon har typ skumläst igenom alla inlägg och sen hittat ngt jag skrivit om min morbror för typ månader sen, kopierat detta och sen mejlat det till honom. omg. Kan man blocka läsare? hahah. Näe, men jag tycker faktiskt det är kul att hon läser och allvarligt talat så har jag inte så mkt att dölja, berättar ändå det mesta för henne. Det skulle vara details ur syrrans liv då, det kan jag bespara både mams och sis =)
Vilken duktig fredsmäklare jag blir då... Nu börjar idéerna flööööda.

Aja, nu sminket off och sen crashar jag nog i syrrans säng, så skönt att somna framför tvn ;)

Sov gott

Inte bitter, jag är inte bitter

Mitt nya uttryck som används lite för ofta...

På jobbet idag har det verkligen inte hänt ngt, ingenting. Så det blev städning på schemat, och så gick man hem 1,5 h tidigare. Skönt nu, men man lär ju säkert ångra det när lönespecen kommer sen.

Jag, pigg på att sysselsätta mig åkte på att högttryckstvätta alla brickvagnar. Fick tacksamt nog med mig amelie. Något hon säkerligen ångra i efterhand. Efter att stått och spolat av nästan alla vagnar samt skrubbat en del så kläcker diskarna ur sig, (vi hade stor publik) att de gjorde detta igårkväll. Yes! Vi har alltså stått ute i regnet i en evighet för att göra ngt som redan var gjort. Nämen tack för upplysningen, föööör sent!
- Inte bitter, jag blev inte bitter.

Springa borde man göra, men det regnar och äär kallt. Och så kommer Kela om en timme.. Haha, som om jag inte hunnit springa ändå. Men imorn, imorn så. Jag är ju faktiskt ledig...

Ska ut med tjejerna, blir käk på kaskad, vid fint väder. Annars får vi gå ngn annanstans. Sen ut är det tänkt. Kanske F12, om det inte regnar då...

New stuff

Min mamma läser från och med igår nu min blogg, min mamma?!? Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det hela, men jag får väl skylla mig själv som råkade nämna att jag har en. Nu har hon 1, läst igenom typ alla inlägg. 2. startat en egen.

Vad vet jag, vi kanske ska skaffa en gemensam mor och dotter blogg? haha, hade ju varit ngt.

Aja, det var egentligen inte det jag skulle berätta. Igår träffade jag på en person, Todd hette han närmare bestämt och jag kände att där var ngt med honom. Först var jag helt övertygad om att jag träffat honom innan, men så fort jag fick reda på att hans namn var Todd så blåste jag av den tanken. Något var där iaf och det var jävligt coolt. Inte helt fel att han var snygg dessutom ;) Han hade iaf addat mig på facebook, så känslan var kanske besvarad. Lite coolt sådär!

Men vad vet en lantis som jag, det händer kanske hela tiden?

Other up to date stuff är att jag och blondie är ok igen, är jävligt dålig på att vara långsint. Vilket kanske är bra? Men ibland så förtjänar folk att bli hatade lite längre än två dagar. Som nu tex. Är väl lite känslosam antar jag, har ett jävla temperament, men det går över fort.. Som en kvinlig version av pappa antar jag. Fast han är långsint och kommer ihåg saker, och är arg över saker som hände månader sen. Jävla ältande där.

Nu ska jag kolla film, Adios i stugan


Berns och f12

Igår blev det som planerat utgång med my new London friend. Började på Bern med drink och snack..
Tog oss till f12, en techno-dj-gud, svensk kille, men relativt okänd i sverige. Sjuuukt stor på Ibiza. Och jag är INGET techno-fan, men jag dansade i 4 timmar! Madde du får tro det eller ej.

Efter en hel dag i 10 cm highheels, så kan jag ju säga att jag har ungefär lika ont som Barcelona-ont. Aj, mina fossingar.
Dagen på jobbet har alltså gått ut på att ha ont i fötterna och att göra typ ingenting.. Det har varit heeeelt dött.
Hade lite rast, hade lite rast i sympati med Amelie. "hjälpte" Erik i baren, dvs att vi delade på de ca 20 kunderna som dök upp, svarade i kör och teamworkade. Sjukt löjligt, men hur fan ska man annars roa sig på ett dött och regningt Gröna lund? Jo, skicka en massa onödiga Gratis-sms med Alla Barnen skämt,om möjligt ännu löjligare ;) Men kul hade vi..

Tänker massor på dig Kela, Och jag vet att du kommer att ta dig igenom detta och att det kommer att göra dig starkare. VI tar oss igenom det här!

Tack för en galen kväll Christian, jaa glömde ju berätta fortsättningen på utekvällen. Iaf, jag tröttnade på engelsmannen och till min lycka fann jag Christian och Micke.. Micke fick gå och då blev jag och Christian kvar. Träffade Jonas, Bea och Manne. Hade sjukt lyckad kväll och nypen som Jonas fick av sina bög-ragg satte ribban!

Nu ska jag få massage !

A bloke from London

Haha, ni kan verkligen inte ana vad som hänt mig idag!

Det gick rätt segt att komma upp i morse, kom inte ut på stan förrän vid halv ett tiden. Började som vanligt på Deisel, är halvt beroende av den affären och det går sällan en shoppingdag utan jag fyndat något där, eller rättare sagt: "investerat" ngt därfrån. Blir sällan en billig affär. Hittade ett par baggy jeans, inte direkt vad jag behövde. La undan dem för att kolla vidare. Blev en stor grå tröja på PUB, gillar egentligen inte att tipsa om shoppingställen. Då har jag ju fler att konkurrera med om fynden, men PUB är en favorit. Den avdelningen längst upp. De har en massa märken som för mig är nya...

iaf efter en fika med syrran så vandrade jag in på Deisel igen, behövde råd. Klev ut ur butiken med ett annat par, ljusa, tighta (och egentligen för låga) jeans som är asheta. För dyra egentligen också 1800 spänn är mer än vad min plånbok egentligen klarar av. Men men, det förtjänade jag efter en massa slit på jobbet. Ibland behöver man skämma bort sig själv...

Funderar på att göra det igen i veckan, Urban har ett par sjukt läckra higheels som skulle vara absolut fabulous till mina jeans. Shoppingberoendet is back...
Nu till saken ingen kunde ana. Syrran stack ifrån deisel innan jag han köpa ngt så själv utvandrandes från affären rusar en kille fram till mig. Jättetrevlig från London tydlígen, vi började promenera tillsammans, jag i mina 12 cm klackar. (som jag gått i hela dagen, och ja fötterna ömmade) men i mina tankar så är de skornas förtjänst att en sjukt trevlig kille springer fram till mig från ingenstans och ger mig en massa komplimanger..

Vi tar en fika tillsammans och pratar resor, han är tydligen frilansande animator, vad det nu betyder..
Ska iaf ut och ta en drink med han och hans polare ikväll, på Berns...

Haha, detta var precis vad jag behövde för mitt självförtroende. Nu kommer vi till det jobbiga, what the fuck to wear??

Nu ska jag ta PW kombinerat med en sprint. Hade tänkt att gå fram till första bron, sprinta till den andra och sen ikapp med mamma...

Ciao


cold case

Har för ovanlighetens skull sett på tv hela kvällen och det har varit skönt att vara själv.
Att barskrapa sina tankar. Såg på Coldcase och så spelade de One republics Apologize. Damn vad känslosam jag blev. Satt just och funderade på¨att jag i våras längtade efter att vara ¨såhär frustrerad. Att känna ngt, m¨ste erkänna att det är lite jobbigt, men skönt. Älskar iaf versionen de spelar i avsnittet jag såg nyss...

Vissa låtar har bara den effekten att man blir helt deppig eller kanske mer känslosam och sen reflekterar man över varför och kommer på absolut ingenting...

Försökte hitta en fungerande version på Youtube men det går inte så jävla bra.

nu då, http://www.youtube.com/watch?v=yz0VX4mP4-Y



Örfilar och fälleben

Okey, jag fick en örfil. Och det är inte ens i närheten av ett fälleben. Och det är egentligen inte så farligt. Men jag är inte van att få örfilar, inte på så nära håll... Jag är mer van av rejäla fälleben. Krokben med syfte att få en ner i skiten. Dem är jag van vid, har om jag ska vara ärlig fått för många. Men därmed kan jag också hantera dem.

En örfil är inte så farligt, jag tar med mig erfarenheten det gav mig. Det är så jag är uppfostrad. Lär av dina misstag.  Jag ska inte göra en stor sak av detta. För det är onödig energi.

Prideparaden var mysig som vanligt, men har alla gay-people tappat stinget. Cause where were the hot, delicious bodies? Det var det jag letade efter. En lastbil i hela tåget hade vad jag sökte efter ; Muskler ;) En mindre besvikelse i år faktiskt. Men Men.

Kan inte låta bli att le lite åt att det regnar, men jag är inte bitter. Inte bitter.

pride

Pride paraden idag =) Ska luncha med Mix och Stefan och sen kolla på paraden. De enda männen som inte svin är de som är gay.

För detta är dagens citat: "Alla män är svin, bara mer eller mindre okey"

Nu ska jag hoppa i duschen =)

För att citera

min älskade vän, som numer dessutom är singel.

"There's plenty fish in the sea"


I teorin och i praktiken

Allt som i teorin hade kunnat bli hur bra som helst, funkar inte alltid i praktiken. Det är ingen fråga, ingen åsikt eller påstående. Så är det bara. Sen att kunna avgöra skillnaden på vad som i teorin faktiskt kan funka i praktiken och inte är en helt annan grej.

Mitt huvud är upp och ner. Får höra det ena dagen och ngt helt annat nästa.. Är lite frustrerad. Men nej Jag bråkar INTE.
Jag frågar och vad fan är fel med det?

"Ni ser kanske bra ut, men är det så mkt mer än så?"
-hur fan ska jag veta det?

Trots att jag var toppad som fan så gick alla partyplans i kras... Men men... Mina ben är egentligen döda.
Har ont på samma ställe som i vintras. Måste köpa bra skor, eller iaf inlägg. Eccos skor är ju bra, men så jävla fula.
Ska kanske ta och designa ett par BRA och SNYGGA skor som man kan jobba i.

Ja det ska jag, nu ska jag mumla vidare!

RSS 2.0