day by day

27 dagar nu till sol värme och frihet. Frihet från den trista vardagen som ändå är upp och ner. För fördelen med vardagen är att allt är som vanligt, strukturerat och i ordning. Min vardag är med upp och ner än just plane. Just nu vet jag ingenting och är rädd för att jag mer flyr till Australien än reser dit. Som om allt kommer att lösa sig där liksom. Slipper tänka på det kanske? Kanske inte?

Tandjäveln trillade av igen och nu kommer det bli soppdiet i 2,5 veckor? Seems so. Tur att man inte behöver tugga så mkt när man roar sig. Imorgon har jag ledig dag. Hade jag inte haft Lunch med mamma halv tolv hade jag sovit igenom hela dagen, tränat och sen om jag orkat gå ut. "sparar" pengar nu. Hell no. Inget jag är överdrivet bra på. Som mkt annat. Som att laga kläder eller ta tag i saker som inte är roliga. skyller allt på mitt ostrukturerade liv och att jag saknar fast bostad. HAr funkat sen jag flyttat till sthlm, undrar när det argumentet ska brista.

Nu går mina sista gäster.

ischti

Sitter i klistret på jobbet nu, inget Major. Men ett par nycklar är puts väck. Ingen vet var de är och de behövs ikväll. Jag känner mig iaf ytterst oskyldig då jag inte ens var på jobbet när det försvann. Har tydligen blivit min grej att hitta dem (!).

Skulle vara hos tandläkaren idag, då hade tandläkaren bokat om mig och sen inte brytt sig om att föra denna info vidare till mig. Satt man som en jävla dumfån sen till jobbet...

Och så ska man upprepa samma visa nästa vecka.? Fick iaf rätt tider nu.

Usch vad tråkigt inlägg. Men det är iaf 28,5 dagar kvar tills vi beger oss. Delicious.

[v]

Mmm

De spelar Maggio för mig på radion och jag  mår för stunden helt sjukt bra!

Ny vecka,nya tag

Ja, min vecka börjar på en tisdag. Är man ledig på måndagar räknas det som en helg.
Gårdagen spenderades först med att ta en jättesovmorgon till ett. En söt Kela ringde vid tjugo över tio, men man kan bara inte bli arg på henne. Speciellt när hon verkligen anstränger sig för att förstå min morgonskånska. (där har varit större problem innan). Sen blev det min älsklingsyoga med Johanna, Hanna? Kommer inte riktigt ihåg.

Efter yogan åt jag och Sara på Papparazzi. Ska det bli det nya haket om Michaela ska jobba där? Dela på en flaska vin, åt god pasta och filosoferade. Sen blev det en avslutande mojito på La Habana. Yuumii. Farlig måndagslivsstil och ja, vi har dåliga karaktärer. Men vi måste ju faktiskt lära känna varandra lite grann innan vi åker, vilket är typ snart. Kommer nog inte fatta ngt förrän vi står i Sydney och bara wtf.

LUND. Det är så det ser ut nu. Ska söka, har fixat lägenhet. och det ska bli kul. Jag vill plugga... Vill tänka. Ska börja kika runt efter jobb nu också. Tror att det blir nödvändigt för att hålla livet på kant. Lund är lite farligt. Men samtidigt ska det bli underbart att bo själv... Ha ett eget place som egentligen är Emelies. Men det ska bli mitt skötebarn.

Förresten, nu ska det säljas. Mitt kära barndomshem. Stor villa med stall, carport, verksta, hagar, pool och massa mark. Sugen någon? Kommer att sakna det. Hade i smyg sett fram emot att ta dit mina barn. Men det är väl dags att gå vidare och lämna alla minnen bakom sig. Kanske bara sunt?

Back to work

(And Mads, it might just be me anyway?)

Ny rutin?

Ska det bli en ny ovana att skriva blogg på jobbet? Kanske? Härligt förbjudet.

Mitt huvud är milt uttryckt en jävla röra nu, Lund inte Lund. Stockholm inte Stockholm., Vadå inte Stockholm? Ska jag bara skippa det jag vill för ngt annat jag vill. Jag vill börja Plugga, okey? Jag vill stanna i sthlm med alla jag bryr mig så mkt om. Distansrelationer fungerar de verkligen? Jag har alltid varit skeptisk mot den typen av relationer, men å andra sidan har jag aldrig prövats för en sådan utmaning. Och vill man så går det? Det är ju faktiskt ett av mina mest använda motton.
Steg 1 blir att prata med en studievägledare i Lund. Fick dock en vis åsikt igår, eller två. En lösning och åsikt.
Lösning: Du kan ju plugga de kurser som finns på båda ställena i sthlm och sen de som saknas här läser du i Lund.
Åsikt: Om du hoppas fram och tillbaka mellan universiteten blir inget bra och du reser mest. Tappar studentlivet i både sthlm och Lund. Det vill jag inte. Men jag vill inte förlora det jag har här. hmpf.

Ibland önskar jag att jag bara vore jävligt nöjd. Nöjd med allt och bara ha det så. Inte vilja, drömma och tänka så jävla mkt. Förlåt mamma, ska sluta svära. Men det är ett effektivt sätt att uttrycka sig :)

Och nej det blir inte Skåne i helgen, vill ha med Daniel så jag flyttar fram det ett par veckor. Då hinner jag kanske planera in mitt schema lite bättre. I helgen, eller mina lediga dagar blir det Yoga sön, mån, tis!

På jobbet

Tur att jobbmänniskorna inte har koll på en blogg. Det är big no-no att blogga på ett jobb där man inte ens på använda internetfunktionen. Igår hade jag en riktig skitdag, kan den här bli bättre? Verkar så. Syrran var gullig och hälsade på. Semester med pappa i juni är bestämd (!) Börjar dock känna att den inte kommer bli av om inte syrran och jag fixar det hela? Eller det kanske beror på att vi charter-vägrar. Nu ska vi åka moppe Sicilien runt. Hittade billigt flyg och så kan man boka nätter på olika Hostel (pappa propsade på hotell så det ska man kanske inte tacka nej till efter 3 månader på vandrarhem.

Börjar dock bli jävligt sugen på att åka iväg. Det dumma är att sara och jag aldrig och då menar jag aldrig matchar våra jobbtider. Ska ha ett kort lunchmöte för att spåna lite på fredag... Vill åka nu. Blir kanske skåne på söndag alltså. även om jag verkade komma ganska långt ner på prio-listan... Speciellt när det meddelades att Daniel inte ska följa med. Jag är väl inte lika intressant Solo antar jag...haha.

Har iiiinget att göra på jobbet idag. Nu kommer det folk. adios

Rehab-söndag

Idag är det verkligen rehabsöndag. Yoga och bio med mamma blev en PW runt djurgården själv och sen middag hos mamsen. Hon är sjuk, och jag med, fast i huvet. Galen helg och därför en obligatorisk rehabsöndag.

Blondie is out of town och därför har jag tid att umgås extra mkt med långblondie... Ska mysa med film och fransk chokladtårta. inte superhealthy kanske ;) Man borde ju jobba på beach Australia...(!).
Bea flea hehe.

Funderar på skåne i helgen, eller sön-tis.. känner att jag vill hälsa på pappa lite. Han berättade btw att han har alla mina hästbilder sen jag var pytteliten. Som han fotade och filmade. Good memories.

Nu har jag blivit salladansvarig...

kortfattat



Äntligen har jag uppdataterat filofaxen från mulberry med en ny allmanacka. Tandläkaren fick ju fan väcka mig imorse (!).
Har en längre to-do list...

It's getting better

Haha, känner redan en förbättring i bloggandet. Borde vara på jobbet. Men bytte ut det i panik när min tandställning gick sönder... ska dit imornbitti kl 8 och fixa den. Puh. 2e feb får jag ny tand, finally.

Har varit på möte idag med Erik (BB Gärdet) ska hålla i en kamp på 140 pers.. kan bli en utmaning men det är faktiskt riktgit kul. Just nu pillar jag med universitetsstudierna och det lutar mot att stanna i sthlm till hösten. 1 år iaf ;). Hoppas verkligen att jag får ihop mitt Lundarprogram här, då kan man äntligen andas ut. Ska till studievägledare antingen den här veckan eller nästa! Höra med utlandsstudier.

Funderar på Australien? Ska kolla på några universitet när vi är där! Nu ska jag kolla vidare runt.. just det, det åker upp lite bilder också :)

Mexico

Been there, done that. Näe men nu är man hemma igen. Vet inte om jag tappat intresset för att blogga? Snart en månad sen sist nu. Har iaf mexico att skylla på. Hade tillgång till internet 1  gång under tre veckor.  Lite jobbigt, ingen tlfn och inget internet. Men shit vad snabbt man vänjer sig. Hemma i Sverige är jag beroende. Därför borde jag kanske också skaffa en ny tlfn? Måste mejla nappelito, kära morbror och påminna honom att eventuellt skicka med en av hans gratistlfner med mormor. Hur hon nu ska hålla reda på den..

Ledig dag idag och det firades igår med utgång på solidaritet. Första gången man festade med sara, hon försvann dock rätt tidigt men det lär ju hända fler gånger om en månad. Galet det ska bli! Måste beställa ICA-bankkort också. Fan det är nu man börjar bli gammal. Madde är det vuxenpoäng eller tantpoäng? Jag skyller iaf på australien.

Mexico var iaf uuunderbart. Har redan börjat planera nästa resa. Om tre år blir det tequilaexpressen... Och öl, jag gillar öl. Men nu menar jag inte brightbeer, utan mörk.

Fan jag måste fixa badkaret, det är blått efter en bläckpatron jag haft i mina byxfickor, fråga inte..

RSS 2.0