South sweden, is that me?

Sitter i Pollans lägenhet, vi hade tänkt gå en runda på stan. Bara komma ut och få lite frisk luft. DXet känns så härligt enkelt att vara med henna. Enkelt och okomplicerat. Har suttit och väntat ett tag på att hon ska bli klar nu, men det är som old times. Och det känns bra. Även om man åker hem om ett par timmar. Har iaf varit en givande vistelse och jag ser nog klarare på vissa saker.

Ska iaf direkt hem och "fira" att Bea Flea åker. trist. Hoppass hon kommer tillbaks bara ;)

Tjingeling

Snart hembesök

Eller vad är hem just nu egentligen? Känner att det begreppet är i ett lite förvirrat tillstånd just nu. Hemma för ett år sedan var i lägenheten på sävgatan med Paulina. Hemma för två år sedan var på Björkenäs med Pappa, Mia och lillebror. Nu då? Är det på det stället man har sina prylar, eller där man känner mest kärlek? Är det stället man spenderar större delen av sin lediga tid eller är det fortfarande hemma det hem man haft längst?

Nu ska jag lyssna på lite musik och gosa. Filosofera vidare i mitt lilla huvud.


Lediga fullspäckade dag!

Imorgon har jag en ledig dag, ska bli såå skönt. Även mitt nya tänkt bringar lite halvsne ångest varje dag jag inte jobbar. Lär ju säkert bli ett par timmar med utbildningsmanualen iaf. Ska iaf hinna med brunch med Blondie, ett efterlängtat träningspass, kanske blir det en fika med Kela och Nina. (beror på tidsfristen) ska fixa för samt efterrätt till syrrans födelsedagsmiddag. Måste bli ngt jag lagt lite kärlek på.

Funderar på mm, kanske inte ska säga ngt. Blir ingen överrasking. Har iaf bestämt förrätt. Yummi! Efterätt finns det lite olika alt :)

Ska fortsätta kolla på The Last Legion nu, riktigt bra. Iaf det första 40 min man såg innan man slockna igår!

Sleep tight!

Hest värre

Undrar om allt jobb börjar slita på mig? Har inte riktigt tid att fundera. Börjar dock få lite ont i fossingarna och ja jag vet. Mina skor suger!  Ute är det superfint väder, känns hur underbart som helst med tanke på att jag ska spendera hela eftermiddagen på jobbet. hatar dessa långpassen. halv tre till ett. Måste nog ut och hitta ett par skor, fort som fan. Kanske ska sätta fart, byta lägenhet, gå över gatan byta om.

Visst fan måste till Oscars också, diskutera lön. Känns som det kan bli en svår diskussion... framförallt med tanke på att han inte fattar vad jag säger :).  Har sovit i tio timmar. behövdes verkligen. Snart NY! som jag längtar. Semester i tio dar, kan de bli bättre? jo just det, en jävla massa shopping!!!

Måste kila, fick lite brått nu!

uppdatering

Inlägget som kom upp innan är ett par dagar gammalt, hade inte publicerats. Men jag har faktiskt lite nice news. Har fått nytt uppdarg på jobbet. Ska bli utbildningsansvarig!!! Ta fram underlag på vad man ska lära sig, i olika steg och svårhetsgrader. I vilken ordning man ska lära sig. Lite tips och sådär. Jag är jätteexalterad. Kim som jag jobbar med och lärt känna blev lite halvsne när hon fick höra det. Det var inte precis så att jag gick fram till henne och smorde runt det i ansiktet utan bad om råd. Hon har jobbat där i nästan ett år så hon borde kunna mkt.

Jag tror att det kommer utveckla mig jättemkt. Och omjag ska vara ärlig så har jag saknat att behöva tänka och klura. Vill använda den delen av hjärnan också. Förmodligen därför jag kännt mig lite understimulerad. Om ni undrar varför jag är uppe såhär tidigt så gör jag det också. Är hos Daniel och började hosta tidigt. Ville låta honom sova så nu sitter jag i köket och kollar på top model säsong 11 på ninjavideo. Synd att den hakar sig hela tiden, och typ bara när asiaten kommer upp i bild. Helt sjukt, varenda gång.

Nu ska jag försöka igen, annars får jag kolla på ngt annat :)

Idag är det lunch med Amelie, träffa Thore och sen Daniel ikväll. Har man en ledig dag så har man. Har varit osocial hela veckan och det måste tas igen!!


Bara jag och hela mig

Man är inte mer än vad man visar. Jag är sjuk och seg, dessutom nere över att jag inte kan röra på mig och att all min träning går i botten eftersom jag inte kan underhålla den. Jag drar mig direkt undan när jag känner att jag inte kan leverera hela mig. När jag känner mig otillräcklig.

När man är med ngn som dig vill jag vara hela mig, inte göra dig besviken. Just nu känner jag mig otillräcklig, och det gör dig besviken. Tycker om dig.


jagvetinte

Varför känns det inte som jag har ngt att skriva fast jag har det. Började gråta på en förfest igår. Jag gråter väldigt sällan. Med undantag för om det gör väldigt ont. Hela grejen var den den jävla Paulina, ni vet hon. Den mest underbara person på denna gjord. Hon finns inte i mitt liv, kanske för att jag valt det så. Och hon också. Det funkar liksom inte, jag vill ha allt eller inget. Och jag mår inte bra av att få lite tlfn-snack nån gång i veckan. Det räcker inte för mig..

Nu ska jag gå och se vart min toast är. Dålig service på bj alltså. ;)

RSS 2.0