70 papp?

Följer som ni kanske vet Katrin Schulmans blogg på finest.se, och just nu är hon i New York.
Funderar faktiskt på att åka dit i höst, men det var inte det jag skulle säga. Hon skriver iaf att nu jävlar skulle hon shoppa, hennes budget? 70 tusen. Blir jag grön av avundsjuka. Sådär skrikigt grön.

Nu är iaf betygen satta, känns ju jäkligt skönt om man ska vara ärlig. Går ut med 18,0, är faktiskt nöjd med det. Klart det kunde varit bättre. Hade fått 18,1 om inte Lars kört den kommunistiska vägen och satt vg på alla i klassen. Hade man gått i p9 hade man fått mvg, för det fick alla.

Roligt det där med lärare när man finner mönster i deras beteende och betygsättning, som lars då. Eller Johan "Challe" Cheander som hatar ettor, eller låtsas hata ettor, i tvåan skojar han och i trean så shottar man med honom. (och hans fru, som jag gjorde på balen)

Ska träffa min plastmamma, Mia.. Undrar om lillasyster följer med också. Så jäkla söt är min lilla Wilma. Och snäll. Ska man ha unge så ska de va en sån unge. Ingen skrikig jävel. Pratade med mamma idag också, hon städar åt mig, hon och mormor. Ibland är dom söta. Det är väldigt snällt, med tanke på att jag om en vecka, en och en halv får städa mig slut på dagarna. Jag och Paulina flyttar. SÅ  jäkla sorligt. Kommer sakna henne sjukt mkt..

Nu ska jag få mitt samlade betygsdokument :) och jaa, jag är faktiskt glad!

Jeep

Jaa, även om man är nyfödd bilförare så har jag redan fattat tycke för stora bilar.
Jag vet, det är hemskt dåligt för miljön, men pappa har faktiskt inga andra bilar att låna ut.
Två xc90 och en stor jeep. Jag trivs iaf som fisken i vattnet med att alla är automatare..

Ibland slår det mig att man verkligen kan bli glad över de små sakerna, lika glad blir man när man inser att det man blir glad över endast är ett misstag. Igår seglade jag ner till gymet, glad som fan att det äntligen är öppet igen. När jag väl är där nere så får jag reda på att Nejdå, gymet har inte alls varit stängt. Det har bara ändrat öppetider..

Har dessutom lyckats lura alla i klassen att gymet var stängt, skyller på Paulina och Madde som var sjukligt övertygade om att mitt andra hem alltid var stängt under peioden då de byter från inomhus till utomhus bad.
Blåögd som fan gick jag på detta... Ingen skada skedd, mer än att man förslappades till en mjukis.

Nu sk a jag seriöst som fan förbereda mig inför redovisningen. Om jag har tur så blir det shopping i em, verkar tyvärr inte så :(

Gruppbild av balen

image27


Synd att alla är så långt ifrån. Tycker jag blev ganska bra =)  Är ungefär vid "..in.c" om man följer loggan och upp.


Körkort!

Fan inbland är man sååå jävla bra. Nu har jag lyckats roffa åt mig ett körkort efter endast 19 lektioner. Och då har jag INTE övningskört ngt. Jaa, om man räknar bort den kvarten jag och Madde svängde runt på en liten grusplan och mitt enda frågetecken var hur fan man fick motorstopp.
Något jag defenitivt vet nu.. =)

Aja, ett körtkort rikare. Tack mormor för att du betalade!
Nu skriker Pååålina på mig...
Jag längtar bara efter mamma och min spåårade syrra. Det ska bli kul när alla kommer ner nästa vecka,
då jag för övrigt (jaa jävlar vad jag tjatar) taaaar Studenten..

Jag vill ha Kanelbullar, men jag deffar. Måste få bort den lilla knubbmagen till nästa vecka.
Nu skriker hon igen, får väl gå och se vad hon vill..


Bilder från balen

GarlsMe and Madsimage26

Helt sjukt

Fattar ni, snart tar vi studenten. Nästa TORSDAG!. det är helt sjukt snart.!!!!
Tänkte lägga upp lite bilder från balen. Men jag får väl vänta ett slag. Verkar som alla ska dra de jäkla bilderna från G precis nu... Snabbt kollat så verkar det faktiskt vara "sur-Emelie" som ler bäst på alla kort. OBS, det är inte jag som tycker hon är sur alltid, bara mindre glad ;). haha. Näe, det är faktiskt P10:s namngivare, som för övrigt inte känner sur-emelie som gett henne öknamnet.

Jag har granskat mig själv och lyckats konstatera att jag ser ut att ha sjukt dålig hållning på alla bilder, vadå jag? Jag som haft en mamma som tjatat på mig sen barnsben och dressyrtränare som rättat mig., Jag är väl för fan rakryggad eller??

Sitter och har svenska, sjukt seriöst eller? Inte överdrivet kanske...
I eftermiddag händer det, har fan haft äckliga mardrömmar hela natten, det slutade med att Polly körde mig till Tyringe. Paulina?? Hennes pappa har inte ens nerver att köra runt i Hördby centrum.... ;) Hennes farmor var också med på en kant..

Jag gillar Katrin Schulman, hon skriver inte om allt hon är så jävla bra på eller hur jävla fancy allt hon gör är. Hon svär och skriver vulgära detaljer. Hatar och älskar. For real... Jävligt helt jävla onödigt med så jäkla kul att följa...
Tidig lunch idag..



Barcelona och bal

Jisses har en del att skriva, få väl undvika detaljer för att inte riskera att skriva en uppsats.
Barcelona var sjukt bra.. eller helt galet kanske jag ska uttrycka mig. Kan ju erkänna att det blev nog 6 bilder eller nått. problemet var att på dagarna så kände man sig inte så överdrivet het och på nätterna när man var det så orkade man inte släpa på en kamera när man rockade dansgolvet.

Heta män och VIP 5 nätter i rad, börjar få en smärre efter-depp när man tycker att sverige är segt och tradigt. Tur att man tar studenten, annars hade man dött av tristess. Annars fick vi uppleva en hel del,  typ en kille som gick bakom oss och började sjunga You¨re beautiful med James Blunt till mig., Det var svårt att hålla sig för skratt.
Var ganska imponerad över hur många klubbar och barer vi hann med och då gjorde vi inte ens Syrrans rekomenderade Bargata-tripp. Det får bli i höst gumman, eller hur ;)sa

I Lördags var det bal och jag bara äääääääälskar min klänning. Funderar på att hänga upp den på väggen sen, finns iofs risk att den bleks och det är inte så kul. Kommer lite pics sen. Hoppas att ngn tog ngn bra bild =).

Idag har jag näst sista skolgrejen kvar. Fek B grupparbetet är klart. Har det enskilda marknadsföringsuppgiften som ska in idag också, men så har man hela eftermiddagen på sig att göra en logga och varumärke. Inga problemas =) Lyckades skrriva hur mkt som helst även om man inte var på ultrapiggt humör. Steg upp vid elva ochj gjorde några timmars effektivt arbete för att sen ta igen veckans alla missade serier. Han se halva Gossip Girl, Desperate Houswifes, väldigt liten del av Greý's, han tyvärr somna där :P.

Make it sunny

Kärlek

image21

Chris fuckin' Brown

Härligt med både ÖGON och ÖRONgodis på morgonkvisten. The Voice gör en på gott humör!
Idag kommer att bli en sjukt effektiv dag känns det som. Har redan hunnit tvätta en tvätt,
hamnat i skolan och ska snart börja med fekB. Börjar få lite kris med det. Det var tydligen inte bara överdrivet många fördelar med att dra till B. Har ett marknadsföringsprojekt och ett bokföring som ska in och dessvärre verkar det inte vara ngn i vår grupp som är spec taggade att fixa det sista..

Ska kanske sätta igång nu..

Lalou min sis


Muffins

Jaaag bara älskar MUFFINS. Matmuffins, Söta muffins, frukostmuffins. Muffins med morötter, med cashewnötter, men äpplen och kanel, men kikärtor och bladspenat. Graaaw.
Tänkte lägga in bilder på mina delikata muffins. Mitt bakande börjar bli ett beroende mer än njutning.
Men det kommer senare, är sämre på att fota.

Dansträning idag, ska snurra runt och valsa lite =) Kan sluta precis hur som helst med tanke på hur vår klass är.
Fan vad jag myglar på tisdagar, den enda dag jag verkligen har fler än en lektion och har chansen att vara seriös hela dan.

Duffy?

Jag råkar tycka att Duffy är riktigt bra, men visst känns det som att 1. hon låter lite som en städad Amy Winehouse, (även en blond version)2. Hennes artistnamn är redo att bytas ut innan hon blir för stor och skadan redan är skedd...

Jäkligt bra annars!
 Myspace säger jag bara...


Back to Maria Magdalena


Bra och dåliga nyheter

Denna helg har varit blandad med roliga och tråkiga händelser. Men eftersom jag har svåra problem att vara negativ under en längre period så är jag konstigt nog inte jätteledsen över att det inte blir ngt Dubai i höst.
Vad jag förstod det så var det iaf inte helt kört. Ska ringa Ulf idag och höra hur chanserna ser ut.
Lite trist ändå. Mina höstplaner är lite körda i botten och jag som är överplanerad vill gärna veta allt ett år i förväg har lite panik.

I fredas var vi som sagt i Louisiana med klassen och lärarna, efter det turande fram och tillbaka för att sen hamna på Dunkers, mitt favoritställe. Älskar Dunkers. Efter några glas vin så blev det biljard, vi var tyvärr inte så många. Större delen av p10 visade inte sig vara några klasspatrioter. Inte jag heller om jag ska vara ärlig så hade jag kul som fan. Ber om ursäkt för Paparazzin på väg hem på tåget. Börjar bli en sämre vana som dyker upp så fort jag fått i mig lite sprit. Jag var uttråkad, OKEY??

I lördas var Pollan, jag och finnarna i Lund, Jag höll duktigt nog i pengarna. Åker ju för fan till Barca på FRE. Tjohhooo!! Laddad som fan!!

Lägger upp lite bilder från i fredas!

Jag är bäst!

Ibland måste man bara få känna sig jävligt bäst. Kanske inte bättre än alla andra, men det bästa av mig.
Klarade Teorin idag, så jäkla skönt att få det överstökat. Nu känns det på allvar som jag har körkortet i sikte.
Halka nästa torsdag och sen uppkörning, när? Rolf boka nu snart för fan!

Idag har skolan öppet hus och av ngn anledning är jag hjärtligt engagerad. Brukar vara ganska seg på sånt, stanna endast så länge man behöver och nu när man inte behöver det så är jag typ den enda som fixar.
Men jag har blivit lite av en fixarnisse av mig. Känns bra, jag trivs i den rollen.

I kafeterian går en film om när halva klassen var på bussresa i Europa (jag åkte till Chile och var därför inte med), Jag lovar: de är helt störda. Samma killar som skriver på bloggen jag nämnt innan Thoresharry.blogg.se, vill ni läsa om störda saker så vänd er dit. Killar med mer fantasi och inlevelse får man leta efter, men det är härligt :)

Nu ska jag sitta och räkna ihop vad skolan är skyldig oss. Vi har bedrivit en Cateringfirma till Öppet hus och säljer hamburgare, bullar, tårtor med mera. Någon måste ju hålla i finanserna!!! 
 (ignorerar just nu Campers desperata försöka att filma mig och gömmer mig bakom brillorna)
Imorgon ska vi åka till Louisiana, måste ner och handla till Lunchen imorn.
 Sen vid 8 blir det box, yeah. Så jävla kul...!

Ha en fortsatt solig dag!

MVG

Jag mår som bäst (ja iaf nästan) när man roffar åt sig ett MVG när man verkligen inte tror det.
Gick ut från fek B provet förra veckan och kände att jag hade kört på provet. Att det absolut inte var ett MVG, om jag hade tur skulle jag få ett VG resonerade jag.
Så fick man provet i handen idag och yeas. MVG!!! Supertaggad nu.

Igår fick jag ett änglsligt samtal av min kära syster. Hon hade tydligen blivit ner-ringd av desperata vänner och släktingar som inte hade en aning om vad de ska ge mig i studentpresent. TACK för att ni ringer henne och inte tar beslutet i egna händer. Spec när det gäller min far. Förlåt men han är värdelös när det gäller presenter och julklappar. En julafton fick jag massor av saker med komönster? Men hallå, bara för att jag hade en svart/vit skäck och lite av en hästnörd gör det fan inte mig till oerhört glad över att få en klappstol med komönstrat tyg?? OMG.

Så med andra ord; Fråga min syster för att för det första har hon själv bra smak och vet vad jag gillar, för det andra så har hon modet att fråga mig vad jag vill ha och sen lurigt tala om för de frågande utan att erkänna att hon frågat rätt ut. Pengar är det ingen som vill ge så nu måste man komma på en massa "nödvändiga" saker som jag skulle behöva. En Designerväska ser jag som oerhört nödvändig. Kanske inte alla andra.

Annars är det teorihysteri i min hjärna... Tänker mest på trafikregler och skyltar. Skrämmande.
Idag ska jag betala tillbaka för de skador som orsakades på Kändisfesten som jag och Paulina ordnade i våras. 1500 spänn. tur att vi hade en del pengar över. Ska bara få tag på den jäveln som vägrar betala för spegeln. Blir så jävla förbannad på såna personer. Usch. Spott och fräs på dem.

Nu börjar feken igen!!!

Min kära Tinka, Saknar hennes söta mule :(
521550-7

Bridget Jones II

Upp tidigt som tusan, eller ja kvart i sju. Tidigt för ngn som endast börjar tjugo över åtta en gång i veckan. Brukar iofs vara uppe i tid men alsrig före sju om det inte är högst nödvändigt.
Jag skulle med tåget tjugode över åtta back to skåne. Men i min rutinmässiga dubbelcheck, som för övrigt har blivit en ngt förskjuten sådan så uppenbarade det sig att mitt tåg inte förrän 10:20... Inge skada skedd egentligen.
Bridget Jones II och några extra timmars sömn var skönt.

Man hade ju kunnat vara duktig att ta en PW eller joggingrunda, men jag hade redan sminkat och fixat mig så det kändes inte lämpligt. Missar dessutom min körlektion. Damn it.

Sitter alltså på tåget (1klass ;) ) och ska dels plugga denna tjatiga teori+läsa lite om abort och dödstraff tills religionen imorn. Har man fyra lektioner i veckan så kan man faktiskt vara lite pluggis. Tänkte läsa lite om min kära Maria Magdalena. Funderar seriöst på att läsa ngn kurs i religionhistoria, men det är bara kul om man får en sjukt bra professor, och vad är odsen för det.

Låg annars i morse och funderade över hur mitt liv skulle se ut i dubai. Ganska svårt att föreställa sig, det känns lite overkligt. Kanske bra om jag inte får åka. Men fan vad sugen jag är. Kommer kanske med i Insite (perstorp Abs tidning) haha respect. "18-åring åker som trainee till Dubai" Yeah.

Idag fyller Min älskade Soooofia år. Grattis Honey, du får rösta fram sveriges ledare, bestämma över dig själv, köpa cigg men inte alkohol. Känns det bra? Jag känner mig fortfarande behandlad som ett barn och att ha fyllt 18 gör inte spec. mkt.


Chris Brown - No air (Jordin Sparks också ,jag vet) men han är pojkporr.




Men vadå?

Men hallå, det är äckligt fint väder och allt man vill är att snurra runt lycklig på stan och hitta härliga sommarkläder.
Istället var man fast ännu en dag på jobbet, och idag var det segt,
Vanligtvis brukar det vara hysteriskt mkt folk, spec på lördagar men även söndagar. Men idag var det kanske 2 kunder/ kvart vilket gör det hela segt som fan. Är det mkt folk hinner man inte tänka på klockan och mumset i montrarna ser inte alls lika lockande som när man bara lunkar runder,

Såg nyss på texttv (är en riktig texttv nörd kan jag erkänna, men när man varken har tidning eller internet i perstorp så måste man ju hålla sig uppdaterad på ngt sätt) att min älskade McDreamy vill hoppa av grey's. Gör han det så hoppar jag serien. Precis som när Marissa dog i OC.  Paulina mobbar mig hårt för att jag tycker att han är gräsligt het. "Gubbe" påstår hon. Jag nickar och fyller i "Gubbhet" haha.

Min nya obsession är annars The Hills, riktigt bra. synd att den går så kass tid. kl.5 på vardagar är vanligtvis körlektionstid eller gymtid. Men sen är det ju så att det gör kanske inte så överdrivet mkt om man missar några avsnitt. Det är ju trots allt en reality-serie.

Måste få iväg mina inbjudningar till studentfesten, har jag nämnt detta innan? fick en deja vu känsla.
Nu ska jag kika runt efter lämpliga studentpresenter. Alla vägrar att ge pengar men det är ju precis det jag behöver. Det kommer ju dröja tills jag behöver nya inredningsprylar (förhoppningsvis) Jag kan inte riktigt se min höst boende hos mormor., Det är perfekt i sommar eftersom hon inte är där + att jag kan inreda morfars gamla rum. Men tanken att dela lägenhet med mormor ett år. NEJ TACK. Lägenheten är grym, skitstor, perfekt terass med sol hela dagen och ingen hyra! dessutom nära till både jobb och stan. Men ett år nej.
En designerväska står högt upp, men då vill jag ju välja själv =)


Ciao så länge



Lite pics från Chile =)

Sommarväder

Så vaknar man pigg som en nötkärna, tar en powerwalk runt djurgården och tänker "fan, idag skulle det varit såå jävla skönt att bara ligga på mormors terass, sola och läsa". Nädå, har varit på jobbet typ hela dan.. inomhus och utan fönster. Funderade allvarligt på att spendera kvällen med en snygging, i teorin är han jäkligt het.
Men jag skulle behöva intagit en större del alkhol för att få upp suget på honom igen.

Kollar på CSI, en överhet serie. Ny snygging att kolla in när man lördags-nördar. Nästa vecka blir intensiv... ska bl.a. skriva upp. Ah, ska försöka hålla käften om när. Blir bara mer nervös när alla vet om när. På onsdag ska jag och Paulina har inneboende, från finland. Ska skärpa mig men jag avskyr finlandssvenska och har moralissues. Eftersom klassen ska till Lousiana, danmark på fredag så ska de "självklart" med. PROBLEM:
 - de har inte fyllt 18
 - då måste vi alltså åka hem på kvällen och inte festa
- man kan väl inte lämna dem? eller??
  - jag blir sur och paulina surare som grinar på att jag vill stanna, paulina erbjuder sig att åka hem med dem..
 -  jag avskyr finlandsvenska.

Ah, det får bli nästa veckas problem, nu ska jag mest njuta av min chailatte och mina två bitar 70% choklad.
imorgon börjar mitt nya liv, har kommit igång med träningen, nu ska bara de jävla sötsakerna ut ur mitt liv...
det börjar ju närma sig med Barca så... Grrr dax för CSI-hetingar!




1klass sthlm

Det här borde vara en vana, lyckades roffa åt mig tur och retur sthlm 1klass för 400 spänn, känns ju jäkligt bra må jag säga. Har två timmar och 40 minuter kvar och gör vad jag verkligen inte borde göra.
Vad jag BORDE göra är däremot att råplugga körkortsteori, men det är så jääkla tråkigt.

Har stannat till i ett jäkligt regnigt Nässjö, vilken jävla håla. 5 minuters stopp räcker bra nog för mig.
Jag gillar platsen, sätena är mkt bredare än i 2 klass och så får man sitta själv. Skönt att sprida ut allt. Träffade förresten mina kära sofia med sin man på stationen, de skulle till malmö. Jävla pojkvänsyra i min krets just nu.
Själv är man den enda jävla singeln kvar.

Men samtidigt så är det ju inte helt fel när man drar till barcelona om exakt 2 veckor. Hoppas att mina fötter har läkt då. Nya träningsskor, jävligt använda för tillfället,( har kommit in i en träningshets och har redan tränat 7 pass denna veckan) + högklackat.

Skor, skor, skor står på shoppinglistan. Jag har kommit på att jag inte har ngt mellanting. Antingen lågskor eller 10-12or inget mellan. Har shoppingångest. Har bestämt att spara mina pjucks till B, men det är fan inte helt lätt.
Måste hitta en studentklänning, har en från Hunky Dory men skulle gärna vilja ha lite alternativ.

Ikväll blir det grillfest, syrran fixat och grejat en jävla massa. Hoppas att det är bättre väder än här och att jag kan låna ngt att ha på mig av sis. Näe, nu får jag väl ta mig i samman och plugga lite. Lär ju inte bli så mkt av det í helgen :'P

Försöker ladda upp bilder men det går inte så jävla bra...

RSS 2.0