om 24, om 48

om 24 timmar sa ar vi pa flyplatsen, formodligen gatt los pa ngt som ska roa oss, typ dricka av ngt slag.

om 48 timmar blir jag killad i haret av min kille. Japp jag har en. Han har inte varit sa narvarnade den senaste tiden. INTE mitt fel, lite kanske.

Jag har shoppat idag. fattar ni SHOPPAT. Okey utvardering: + bra basutbud
                                                                                                            - vinterkollektion har, visserligen ett + for plankan.

Jag har bara kopt 2 par skor idag. Kan bli minst tva par imorn! Shooooes!

Nu ska det fixas krubb!

Peace out

Sara flygradd

Det ar morgon (fm), Sara ar tyst. Inte arg. Bara tyst. Som om hon grubblar. Det krop lite tyst fram igar att det har med det lilla flyget att gora. Men det kommer ga bra Sara. Det ar sakrare att flyga an att aka bil och hur manga ganger under tva manaders tid har vi trott att vi ska do i bilcrash? Lite for manga ganger...

Nu ska vi iaf ANTLIGEN ge oss av. Vi har varit for lange pa ett och samma stalle. Vi sover tom illa nu och da maste man se over sin situation...

Nu ska det shopppppas!! Yeeehaa. Som vi har langtat efter det har. Jag skulle vilja uttrycka mig foljande: Det behovs for var resa!

Nu ar det knappt tre dygn kvar till vi har landat i thai och jag far sen tva bleka fejs. Varav ett ar lite mer saknat (No offense Max).

Ciao

Dagens: Vad kom forst?

-Sara vad var det for smart diskussion vi hade igar? Kan inte komma ihag!

Bob the Biggest Loser

tbl9
West Australian Bob Herdsman has won the fourth series of The Biggest Loser and wins $200,000 in cash.

57 year old Bob becomes the oldest-ever contestant winner after shedding a record-breaking 87.6kg, and 52.21% of his body weight -more than any contestant across four series and half of his own body weight.

"On behalf of the half that's here it feels great!" he said.

He defeated his 27-year-old daughter-in-law Tiffany who lost 47.62% of her body weight and took home $30,000.

"We didn't set out to beat anybody, only ourselves," he said.

Queenslanders Sharif Deen came third winning $20,000, with Sammy Fisher fourth and taking home $10,000.

tbl4

Nyttig fakta va? Men kan ni fatta vad irriterande det ar nar man har bestamt sig for att ha en lugn kvall kolla lite pa tv. Man rakar hamna framfor Biggest Loser, ngt man "rakat" hamna framfor lite for manga ganger. Okey, det ar antligen final och vad hander? Jo hostelet har bestamt att nopp inget tv tittande efter halv elva. Kan ni gissa nar finalen utspelade sig. jag skulle gissa pa att man fick reda pa vinnaren runt tjugo i elva.

Sa jag har alltsa Googlat australiens vinnare i biggest loser. Det ar med patetiskt an att faktiskt kolla pa programmet. Men om det inte framgatt innan sa ar vi TROTTA pa Cairns och vill verkligen aka vidare. Idag blir en trist dag med tvatt och packning pa schemat.

Nu ska jag vacka Sara for lite frulle!

Tjingeling!


Forsta


Att min kela ar sjukt saknad. Du var mitt allt forra sommaren! top 10 bland favvopics. Den basta pa dig och mig gumman hittar jag inte ngn annanstans an pa telefonen som en standig bakgrundsbild!
Alskar dig kela!

6 days left

Nu drar vi snart vidare, Vi kan knappt barja oss till shoppingen i B. Far man inte ligga behover man shoppa. Kort och gott. Idag blir det stek. Nu handlar det inte sa mkt om att vi vill utan att vi maste. For ska vi vinna det har taningracet sa behovs det prepp. Tvivlar dock pa att forlora ar ett alternativ i var varld.

Ikvall ska det firas Anzac day. Vi har inte hundra koll pa vad det innebar. Men tydligen sa ska man fa se man i uniform och det ar alltid hett...

Livet ar underbart just nu, aven om en viktig del saknas.

Ciao,
M

One of those days

Har flippad dag idag. Men da tar trader ocksa saknaden fram. Saknar Polly, min Polly.

Pa aterseende,
M

One of those days

Har flippad dag idag. Men da tar trader ocksa saknaden fram. Saknar Polly, min Polly.

Pa aterseende,
M

What is money?

Jaa, nu handlar allt mest om att ha roligt, vilket ocksa innebar forlorad kontroll over ekonomi. Vilket i sin tur innebar att vi har sjukt roligt. Och det har med wine and cheeese nights (gratis mat och vin) kan man leva med. Nu skulle jag kunna ata en pizza, till frukost. Ar lite smabakis, sara har inte ens kommit in i den fasen an.

Alskar sis nya frisyr! och skorna? Ar det dina syrran?



Matse lagga upp en hetbild, just eftersom jag inte kanner mig sa javla het.

Inget skvidd

Serios sida fran min idag. Har inte ett enda skamt i huvet. Ska nog ta en promenad. Clear my mind. Aven om det kan bli lite jobbigt... Men det behovs. Vill att dagen ska ga fort idag. Da skulle detta kunna bli en bra dag. Da hade det blivit en jattebra dag.... JAg maste skarpa mig. BLI VUXEN, det ar liksom dags nu.

Vad kom forst del II

Karlek eller sex? Bra fraga va? mycket tid att tanka har borta...


Det ena glaset var Saras

Inte idag eller igar, men trevligt hade vi i Surfers! Tack Emma

Ost och vinkvall snart, innan dess ska det fixas och sen ut ikvall???

Love M

Vad kom forst??

Lianen eller det andra tradet?

Dagens fraga, fundera pa den ni. S och jag funderar valdigt mkt, speciellt pa sadana dar svara saker som. Vad kom forst fragor. Honan och agget och sa ni vet. Vi har darfor blivit placerade i samma rum i thai, sa vi kan filosofera vidare utan att ngn stor. Jag tror mest att det ar Max som ar radd for Sara, eller ska jag kanske saga Sacha.

Idag tar vi alltsa oss vidare till C. Vad tyckte vi om Townsville. Inte alls Ghosttown som manga pastatt. Ratt bra os pa kvallarna aven om vi faktiskt varit lugna i tva dagar.  Det dummar ar bara att alla affarer, mataffarer alltsa stanger typ 5,6. sa om man vill ha mat far man vara pa alerten...

Hade riktig myskvall igar. La vara slantar pa en riktigt mumisg kycklingsallad och ett glas rose! mmm.

Tjingeling,
M

spoonwalk and proper wacker?

Haha, internskamten haglar, eller ska jag saga skiner? Solen ar tbx och det firade vi med fecke. Fan jag hatar ordet fecke. Mamma hata inte mig. Sara halsar och sager att allt ar BRA. Kan inte bli battre liksom.

Hum Mat idag?

KONKRET OCH INTRESSANT FAKTA: vi alskade Maggie (Magnetic Island), stannade 4a dagar. Klappade vilda koaler (koalan) jattefet vad den och hog. Eller det sa sara, men hon vet ju mer om orter och sa an jag. Jag ar ju bara en farmergirl. Fodd i ngn bortglomd ort i sodra delarna av Sverige. Hrm,... Just det, nu ar vi iaf i Townsville. och antligen internet. Ska kolla upp boende i Mission Beach och Cairns. Dags att borja planera... Tiden sinar och snart ar vi pa vag till Thai.

Vi har alltsa tva natter har, tva i mission B och sen 6,7 dagar i Cairns. Den 28e drar vi tillbaka till Brisbane for lite shopping innan Thai. Det ska bli skont att slanga alla slitna klader...

Ha de fint!!

Tjingeling,
Mathildy

Trakiga Airlie

Ja, det har kanske inte med Airlie att gora, men solen verkar vara borta. Har inte sett solen pa flera dagar och man kanner tydligt hur man bleknar, bade humoret och hyn. Sjukt hur paverkad man kan bli av sol. Men nu borja Sasha och jag bli mattligt uttrakade och ser fram emot att ta oss upp till Townsville och Magnetic Island.

Trist med dagar som den har, men samtidigt ar det inte helt ovantat att vi har en trakig dag pa den har resan. Som mal ar iaf den har dagen ska vara unik av sitt slag och inte upprepas. Eller nu ska vi inte negga, dagen ar ju langt ifran slut.

Mat behover vi iaf nu. Det var ett tag sen frukost. Aven om det verkligen borjar bli dags att tanka pa vad man stoppar i sig. Kollade igenom lite bilder pa facebook. Har nog inte riktigt samma form som for ett halv/ar sen. Bast att gora ngt at det innan man blir som the goon-whales. Har ju sett en och annan.

Slut pa trakigheter,unnar er i Sverige som fatt en bra var.

Tjingeling
M

Party like a rockstar

Nyduschad ar man och frasch, inte alls som Sara. Jag ar allt stadad jag. Inte alls som Sara, eller ska jag kanske saga Sasha. Igar var det bra roj, pa de flesta stallena i Airlie. Vi kan om vi vill. Och nej mamma, vi festar inte for mkt. Det var bara igar. Idag ska vi nog ta det lugnt, iaf tills ikvall.

Har fatt klara instruktioner av pappa att strunta i budgeten. Haha, hmm. Maste nog det for att inte leva pa luft och ol. Vi hadeiaf en harlig seglingstur och favoriten var absolut snorklingen. Man sag helt sjukt mkt och nar vart crew kastade fiskmat runt oss i vattnet sa var det som att simma i ett akvarium. Heelt sjukt coolt. Mia, du kan val halsa Victor att jag sett Nemo live. Coolt. Men coolaste firren (forutom jag da) var Elvis. Internet kranglar, kolla in bilden pa saras blogg Sarabrusberg.blogg.se  Vi rorde och matade honom iaf. :)

Lutar at ett dykcert i Thai, annu en cool grej att kunna checka av pa sin lista..

Nu ska det fixas boende och brunch!

Tjingeling,
M


Sacha and Mimie make a porno

Hahha, njae sa illa ar det kanske inte an med pengar. Men man far val hanga med de rika i sommar. Eller sa blir de bara helt enkelt mkt personalol.  Inte for att min gutt behover mer ol. For planbokens (och magens) blir det nog mest Goon framover.

Enligt min noggranna utraknade budget (som vi inte alls har hallt oss till ( 5 dagar max) Sa ska jag i teorin nu alltsa leva pa 4300 spann i resten av Aussieresan. INTE sa troligt. Men lite kul nar man tanker pa det. Tur att Thai narmar. 

Imorgon ska jag och Sasha bli seglare, vilket vi tar pa stort allvar. Sa alla nara och kara, nar vi kommer hem sa kan vi:
* Segla
*surfa
*Segla
*kora mini HD (eller inte Sasha, men hon aker bra)
* Dricka ofantliga mangder goon
* Inte rakna pa alla fingrar vara Nara-doden-upplevelser/
*halla budget
*Gora grot

Listan ar ofantligt lang och kommer att fortsatta hallas uppdaterad!

Tjingeling,
M


1770

Vet vi varfor staden heter 1770 Sara? Jag vet att gubben som korde oss fran busshallplatsen till vart underbara Hostel drog ngn historia om det, men jag var inte riktigt med skulle man kunna saga. Nej jag var inte regooned, jag var trott pa vag att bli sjuk. Sara satt som en nyklackt fagel och tjattrade hela vagen kl 1 pa natten. Vi hade inte sovit ordentligt pa 3 dagar, men snacka kan vi (hon).

Idag har vi haft surflektion med den fetaste surfduden ever. Never have I Ever sen a really fat surfdude. Jag och Sara tvivlade starkt pa om han skulle visa oss hur man kom upp (vilket jag och Sara givetvis redan visste). Efter mkt snack sa fattade han att han var tvungen att gora det omojliga och lagga sig ner.  Han var anfadd nar han kom upp...  Men surfat har vi och jag kan stolt meddela att jag kom upp pa en liten, ovaxad brada. MKT STOLT!!!

Nu maste jag hitta hostel till Airlie beach, en natt innan vi ska ut och segla!!! Woohoo. (fan maste hitta sjosjuketabletter)

Tjingeling,
M

Fraser check

Har precis kommit tbx. Alive!!! Haha. HAr haft en sjukt intensiv och galen campingtur pa Fraser Island. Varldens storsta Sando. Forstar ni hur mkt sand jag har? Overallt. For mkt. Och jag och Sara aker ju direkt vidare till 1770 ikvall. 5 timmar pa en buss med sand overallt, tror inte. Har redan snackat in oss hos vara tre langben(ar?) fran London. Helt sjuka personer och jag och sara kunde bara inte sluta skratta.

WHO IS OWEN?

Roligast sahar i efterhand kan jag latt saga ar nar vi forsta natten stressade sa for att fa upp talten innan det blev morkt att vi inte riktigt tankte, om vi tankte alls? Slutade iaf med alla 11 sov i bilen. eller sov och sov, det ar nog en definitionsfraga.  Men igar var det ett javla halligang och det forbrukadas insane amount of goon. Nu har man i tre dagar, dygnet runt pratat engelska och nu pratar tom med Sara och jag engelska med varandra.

Nu ska jag duscha, finally!!

Tjingeling

Goodbye

Hejda alla som jag tycker om!

Detta ar ett avskedsbrev om jag inte overlever sanden (eller de "jattefarliga" Dingosen)
Tyckte om er alla. Syrran du far alla klader och Skor, och skulder. Och alla mina koksgrejer nere i skane.
JAa, that's it antar jag. Daniel du far val halla till Godo mer Syrran anatar jag. Hon ar ju singel nu sa go for it. Nastan lika lang, nastan lika smart, nastan lika snygg, nastan lika stora brost, nastan lika bra helt enkelt. Men det ar ju alltid ngt?

See ya around! (or not?)

Love

RSS 2.0