jag är dålig

Nu är det sjukt längesen jag skrev  ngt. Och det sista inlägget var mest bara ploj. Mkt beror på att mitt internet har cpat sig. Har inget på mitt rum längre, bara ute i vardagsrummet och där är jag så sällan. Är sällan hemma överhuvudtaget. Hemma för att duscha och byta om, ibland för att sova. senaste tiden har det inte blivit så mkt av det hemma heller.

Igår ringde Thore när jag satt i biltvätten. Kan tyvärr inte skryta om att jag gjorde det själv, fick lite moraliskt stöd. Men jag körde fan bil genom stan själv =). Hur cool är inte jag liksom. haha. sen att man kör en automatare hör inte alls till saken. Kan jag ens köra bil längre? jag var faktiskt grym där på vårkanten, försommaren.

Thore kommer iaf på besök till storstaden, ska gå bartenderutbildning och shit vad vi ska hänga! saknar dig gamle-vänn. min gamle mohikan. I en månad ska han iaf vara här!

Nu ska jag ut och promenera och sen träna med mams =)

Jag är snäll

och jag skriver bara snälla saker. Mest om låtsats kk och hittepå flickvänner.
Hoppas det gått bra för dig Kela och att Amelie inte dött på Chrille sjöben. Bea är Lund verkligen aktuellt. Me ready to go ;)

Over and out, thild signs out

Collide

The dawn is breaking
A light shining through
You're barely waking
And I'm tangled up in you
[...]
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide

I'm quiet, you know
You make a first impression
I've found I'm scared to know
I'm always on your mind
[...]
You finally find
You and I collide
You finally find
You and I collide


Ready

Okey så jävla redo är jag kanske inte, har inte ens börjat fundera över klädsel. Men todays missions are: Fixa kort till id, växla pengar till NY. Fan jag är så jävla excited. Blev inte mindre nuts när vi satt och googla allt vi skulle göra. Gjorde en söt liten lista.
-två dagar helt åt shopping, det räcker eller hur?
-Mja, jo, men då är det fullt tillåtet att shoppa de andra dagarna också om jag hittar ngt, eller hur?
-Okey då.

Är rädd att jag kommer hamna i mitt shoppingextas och skrämma bort den lille stackarn. Men planerar jag mina inköp på ett ungefär så borde jag undvika detta tillstånd. Kanske.

Jag har en ny kärlek i mitt liv (inte kappan den här gången) utan The script. Blev kär när de spelade på Grönan för ett par veckor sen. Och jäklar i havet vilken röst han har. Det är så många band och artister som gör en besviken när de spelar live. Det gör inte the Script.

Check it out.

The Script - the man that can't be moved
The script - we cry


lediga aktiva dag

vaknade med stooort munsår. Ingen höjdarstart på dagen precis. Ska ut och springa nu iaf. Göra en old-times och springa till Artic monkeys med favourite worst nightdreams. Bra ös. Kan vara bra med tanke på att jag inte kutat på ett tag. Det får bli korta rundan idag, alltså första bron. Skulle egentligen till gymmet men bestämde med mamma att vi skulle dit imorn så då kan jag fakiskt ta en löparrunda. Behöver inte bara få tillbaka lite styrka, helst bränna lite fett och får kondition.

Skönt att komma igång igen iaf. Undrar hur allt går madde? Saknar dig. Pollan då, vill inte ens tänka på dig. Alltför plågsamt :(

Dejt med Kela i em och sen Bea (inte såsen) Haha, mitt och Amelies ultimata fylleskämt. Men å andra sidan får jag inte ut ngt av att prata med dig, tycker ju inte ens om dig ;) ghhaha. Worst humour.


Monday

Just nu sprudlar jag med energi, samtidigt som jag har nästan ångest över hur jag ska hinna med allt jag vill göra.
Syrran kom med en idé som egentligen är smart, men det funkar inte så just nu. Hon tyckte att jag skulle köpa mig en lägenhet, hyra ut den när jag är ute och reser och om jag ska till Lund sen så hyr hon den. Hon börjar lessna på att bo hemma. Can't blame her. Har inte bott hemma på 1,5 år. Iofs bor jag hos mormor just nu, men det är ingen som lägger sig i vad jag gör. Dessutom är det tillfälligt. Är ändå aldrig hemma. Och hemma kallar jag nästan mer mammas place. Rörigt i begreppen, men det är var tryggheten finns jag kallar hemma.

Varför syrrans idé inte funkar är att jag vet varken in eller ut hur jag ska göra i framtiden. Ska först och främst ut och resa. Det blir Australien i vår, synd att det krockar med syrrans student och tandläkarskit. Ska försöka lösa det hela till det bästa så jag kan vara iväg så länge som möjligt. Sen vill jag ju plugga, men programmet i sthlm är inte lika bra som det i Lund. Och ja, jag gillar Lund men en klok person inflikade att det finns inga jobb i Lund. Och nej, jag kan inte leva på Csn. Jag vill jobba... jobben och massor av annat finns i sthlm. Ska kunna lösa det hela. Kanske plugga på distans? Eller bara ta ett år i Lund och sen försöka fixa ihop det andra utomlands och i sthlm. Mer eller mindre alla kurser som jag vill läsa i Lund finns i sthlm. Det är Lunds upplägg jag vill åt. Dessutom har jag lägenhet fixad i Lund nästa höst. Emelie ska eventuellt iväg och jag har första tjing på den..

Jaja, höstenergin bubblar i mig...

Nu ska jag försöka ta det lite lugnt, busy day tomorrow. Har eventuellt en liten idé på G ;)

Nattblogg

Precis kommit hem från helgens andra utång. Har jag börjat festa på helgerna nu? Det är kanske höstens trend. Igår vart det iaf metro med BJ (btw använder jag mig ens av det uttrycket?) Tydligen. Mycket trevligt. Blev rätt sent, stupa i sängen runt 4a. Hade trevligt sällskap hem iaf. Ikväll blev det först Retro med en ganska mycket snygg bartender. Min och Beas favorit för kvällen. Firade avskedsfest för Carro och en tjej till. Tjockiscarro kallar dem henne. Det är inte schysst i mina öron men det var tydligen en intern grej så okey. Sen blev det Fellows. Första gången och helt okey. Kände mig lite gammal bara. Inte desto mindre när man mötte Tilde på väg in när vi skulle dra. Alltid så söt är hon, men möter man syrrans kompisar ute så kanske mm ja.

Okey över till dagens diskussion och fråga. Är det så jävla viktigt att sätta ettiketter på allt och alla. Hon är det han är det det där med henne och hit och dit. Jag har nog själv ett stort behov av att sätta ettikett och kategorisera alla runt mig. Men är det dåligt eller bra? Kanske både och. Samtidigt önskar jag att jag bara kunde vara och inte tänka på vad är vi, vad är vi inte. Bara följa känslan, magkänslan. Vad som är ok, och vad som inte är ok. Vi har alla saker att lära.

Bea, me like. Känns som vi kan ha fett ös tlsms :) She got it.

Jobb imorn, mindre nice. Skönt att man slipper vara bakis iaf... Börjar ju inte förrän ett och då hinner man sova länge också.

stay real.

It's Friday

Det är fredag vilket innebär Grönan, ikväll är det Moneybrother som spelar. Me liky. Ibland är det nice att jobba. Sitter och stöttar syrran som har världsenorma problem gällande hennes studentskiva. Vem ska vara med och vem ska inte vara med? Usch ja, tur att man slapp sånt när jag också paulina ständigt hade "skivor" i vår lägenhet. Haha. Fast ska jag vara ärlig så tycker jag det är rätt synd att vi inte hade samma studentfirade som sthlmare och andra större städer. Visst hade jag kul, men det var inte "den bästa tiden i mitt liv". Vi hade inte skivot på samma sätt, vi umgicks. vi i vår lilla klass. Vet inte om det berodde på att alla fortfarande pluggade in  i det sista, men min lever överlevde studenten galant. Sommaren däremot, nja...

Det är superfint väder ute, megamys. Vill egentligen inget annat än promenera i solen, ta en fika. Helst med ngn jag tycker om. Ngn som inte bara är KK eller låtsas flickvänn. Kela du duger mer än väl som the sweetest Sugarpie in my life.

Igår jobbade jag på EH igen och fick säga som det var att jag hittat ett annat jobb som passar mig bättre. Shit vilken bitterfitta jag mötte då. Påpekade att de nu lagt ut onödig tid och pengar på att lära upp mig. Att provjobba innebär faktiskt inte bara att arbetsgivaren ska gilla den nya anställde utan också tvärtom. Jag kan café, jag kan det där- . Dessutom så var de inga personer jag vill umgås med 40 timmar i veckan med. För mig handlar inte jobb enbart om det arbete du utför utan också de människor du jobbar med. Har jag inte rätt?

Nu ska jag mysa med syrran lite, var så härligt att spendera tid med henne igår och sen idag ett par timmar ocksp. Älskar dig sis!

Love to you all

Eastman och filminspelning

Sitter hemma hos mamma och vilar lite. Har på förmiddagen varit och opererat in skruven, äntlígen. Hos mormor ska de snart börja spela in film. Det skulle tydligen ta hela dagen. Tänkte kila över och kolla så att mormor inte springer ivägen. Hon vägrar att lämna lägenheten, "det kan ju hända vadsomhelst". Troligtvis inte. Vi får iaf 7000 för att de lånar kök och lägenhet. Inte dåligt med pengar. Mamma skulle tydligen ha dem.

Ska springa över med kontraktet nu, uppdaterar senare.

kelda come on

Kelda ska spela inte en reklamfilm i mormors kök och av ngn anledning har jag blivit ansvarig för detta. Vilket egentligen är lugnt om det inte vore så att de är sena och jag ska iväg. Lunch med Danny och sen Ballbreaker. Yeah! Har verkligen sett fram emot att provjobba.

Stängning på EH gick bra, sjukt lugnt de sista timmarna bara. Nu är de här. (för fjärde gången) Förstår inte varför man måste vara här 4 ggr och stanna i 5 min.. antal personer varierar men nu är de 7 pers... Galet.
Skla kila

Höstregn

Vilken höst det har blivit. Är sommarens äventyr över eller har hösten nya att erbjuda. Regn är mysigt ja, men bara om man är inomhus och inte måste gå ut. Perfekt dag att bara mysa runder och göra ingenting... Jag har dock redan hunnit bli dyblöt av höstregnet. Och mer blöt lär jag bli när jag ska jobba vid 5. Om det inte gått över så att säga.

Lite kuriosa från gårdagens fråga. En svan kan bli mellan 15-20 år gamla. Tack Bea för det svaret, hade haft svårt att sova. Blev iofs inte så mkt sömn anyway, men det hade inget med svanen att göra. Såg en riktigt bra film igår, Lucky number Slevin. Lite speciell sådär, men den höll mig vaken.

Syrran kallar mig dum mus för att jag inte giter ta mig ut i regnet igen, för att jag valde att ligga kvar i sängen och mysa istället för att träffa henne. Okey då, jag är väl en dum och jävligt bekväm mus. Men sis, du är inte så mkt bättre ;)

Nu ska jag över till mams lägenhet. Större mysfaktor där.

Tudilieeu

Latest


Jag och Erik inne i duschen, i vår hytt, på kryssningen

Triss i Kärlek

Harrys Hairy Chest


Min näst senaste kärlek (den senaste är faktiskt de för det är ett par skor från Vagabond) They Shall be mine!!! hohaho


Mysdag och provjobb

Provjobbet gick bra även idag, känner mer och mer att det inte är ett jobb jag vill ha i höst. Inte mer än som extra. Efter "jobbet" hälsade jag på Bea och vi bestämde fika efter att hon slutat! Därimellan han jag luncha och promenera med Danny. Supermys... Ska ha någon dag då vi bara googlar en massa och kollar lite vad vi vill göra i NY. Lääängtar!


Han skulle iaf spela Squash och sen träffa lite universitetspolare. Jag han hälsa på en kortis hos Italienarna och bli kär i ett par skor innan jag hamnade på Sand hos Bea igen. Vi fikade och snackade. Bea är nice. Bra drag i den bruden!

Kom på att jag missade Idol, ngt jag lär göra hela hösten. Får kolla på nätet. Kollade iaf på tv4 och lyssnade på de som gick vidare från Lund. Har redan hittat en favorit, Dolores. Check her out! Min typ av musik :)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.602070

Tidigt i säng ikväll!

Ciao


Old times

Shit vad jag har saknat min pg-muf-bror-Daniel! Har inte fattat det förrän nu när man snackat ett par timmar. Hur många 18-åriga killar kan man snacka politik och seriösa saker med? Inte alltför många. Sen att han med sprit i kroppen blir helt crazy på snudd till ligist ibland är ännu sjukare. Tänker tillbaka på vad som hände för ett år sedan när jag och Pollan hade två småbrorsor som tiggde mat och sällskap på kvällarna. Old times.

Han är iaf cool den där Daniel, och han kan gå hur långt som helst. Jag skojar inte. Nu ska han på utbildning som egentligen är för dem som ska kandidera till europaparlamentariker. Han är 18 år killen. Damn!

Nu ska jag sova. Ny dag imorgon!

Sleep tight


Sill och Daniel på Pollys och min inflyttningsfest för precis ett år sedan!

Allt går så snabbt

Just nu går allt så snabbt att jag knappt hinner med. Eller har jag något val egentligen. Men i ärlighetens namn så gillar jag när det händer saker. På två dar har jag hunnit med att provjobba på Espresso House och gå på intervju.  På EH älskade typ mig och ville skriva kontrakt direkt men ska jag vara ärlig så känns det som jag redan gjort det där och det gav mig inte alls de kicken jag väntade mig.  Just igår var jag lite exalterad men det berodde nog främst på deras reaktion och inte på själva jobbet.

Efter att ha jobbat där i 3 timmar så kunde jag "muggspråket", deras kassassystem och deras rutiner. Men sen då? Visst är där baristautbildningen som lockar, men efter det? Idag var jag alltså på arbetsintervju, på Ballbreaker. Linnea hette tjejen som tog emot mig, ung och frammåt. Men det verkade som om hon hade koll. Vi klickade direkt och jag ska nu provjobba på tisdag. Hon kunde inte lova ngt, men det såg ljust ut. Att Jeff känner mig gjorde ju inte saken sämre, men de hade valt ut mig till intervju redan innan han berättade att vi jobbat tillsammans.

Efter att Linnea hade beskrivit vad jobbet innebar och hur allt fungerade var jag sjukt taggad på att börja. Och det kändes som att det är ett jobb fullt av utmaningar. ibland kan man få in stora sällskap på 100-150 pers som man ska rodda runt på olika aktiviteter. Låter hur spännande som helst! Ett jobb där man kan utvecklas helt enkelt.

Nu ska jag snart över till mormor(hem?) och käka, är hos mamma och myser. Syrran plugga, galet avundsjuk på både henne och Daniel som har plugg... Saker att ta reda på läsa, lämna in. Är en riktig pluggnörd och älskar gräva ner mig i en spännande och intressant bok och sen analysera. Fakta som skönlitterär spelar ingen roll. Ska nog ta och läsa en av Paolo Coelhos böcker, har ett par kvar!

Gårkvällen var supertrevlig. Jag var någorlunda vettig och gick och la mig tidigt, utan Tequila. Det gjorde inte Kela och Niiiina. Sen mådde dom som de förtjänade imorse också. Jag var pigg som en lärka.

Blev inte mat med mormor och morbror, det blir köttfärspaj med syrran. Moderat-Daniel kommer ju faktiskt snart =).

Tjingeling

Tidigt

Vet inte om det är min grej att gå upp kvart i sju på morgonen, eller det kanske det är. Men man ´är fan inte van och den här dagen kommer att bli lång. Ska snart ta bussen till tandläkaren och sen kl 12 ska jag provjobba. Spännande! Inte tandläkaren då. Där ska man väl röntga som vanligt. Undrar hur många plåtar de måste ha på min käft nu. Man kan inte skicka från skåne istället? ah, inte mitt problem.

Jag som verkligen inte skulle köpa ngt, om det inte var dödsviktigt promenerade hem med en stor kasse från French Connection, men den var så fin och ville bo hos mig. Måste få en second opinion av mamma, men jag tror att jag behåller den, Min Min MIn. 

Igår var det bara en väldigt mysig dag, fick en supergod pasta hos Italienarna som jag arbetade av. Helena var sjuk och hipp som happ så står man och plockar disk, hämat mkölk och köper smör och grädde på konsum,. Vart tog min lediga dag vägen. God pasta blev det med lite vin till, Italienarna drack gott vin ur pappersmuggar. Men vad gör man inte? :)

Hann även med att fika med Kela, syrran och hennes polare, kolla på en jättefin 1:a på kommendörsg. med Daniel. Spackla lite hål, laga middag och somna framför CSI på fel adress. Längtar redan nu tills jag ska få sova igen.

Arbetsintervju imorn på BB! Yeah!

måste kila!


På stan

Idag hade jag tänkt gå på stan. Är galet shoppingsugen men blir det ngt så måste det fan vara budget. Det känns lite jobbigt att ha så stram budget när man egentligen har pengar. Men sen å andra sidan ska jag spendera statan i NY. Längtar som fan att åka dit. Kan bara bli superbra, mysigt sällskap och galen shopping. Hell yeah!. Men sen behöver jag ju faktiskt kläder och framförallt skor nu. Och det är verkligen sant. Har en del men inga bra vardagsskor. Köpte ett par jätteenkla på Skopunkten i torsdags. Och jag gillar inte ens skopunkten. Snacka om panik.

Har dessutom köpt en överdrivet snygg klänning på Pub. Kommer inte ihåg var den varifrån men det såå snygg.  Ser fram emot att bli frisk igen så man kan vara snygg i den också. Ska nog inte ut på stan idag. Har verkligen hysteri nu. Kommer att göra av med pengar jag inte har. Damn it.

Igår var de The Hives på scen. Och det var supersvårt att hålla sig still. Ibland är man nöjd med sitt jobb. Sprang fram ett par gånger och flippade lite. Men svårt att låta bli när de har så sjukt bra ös. Och dessutom jävligt snyggt klädda. Vitt, stilrent.

Är lite för kär i min systers röda biker. Tänkte lägg upp en bild på den. Det är inte bra att vara förälskad i ngn annans ägodel. En annan sak som jag kan berätta är att igår slog det mig att Eva Swartz, min mammas kusin och vd för natur och kultur är en av mina främsta förebilder. Vacker, smart och framgångsrik. Dessutom en av de varmaste personerna jag mött. Det finns massor av artiklar att läsa om henne, bara att googla!

Nu ska jag kila iväg! Ciao

RSS 2.0