Julklappar

Fan min julafton blir veckolång det här året. Eftersom man dra till varmare kontinenter på söndag så har en viss julklappsutdeling påbörjats. Daniel har fått sin, syrran, mamma och mormor sin och imorn ska Håkan, Emma och Oskar få sina. Jag får tyvärr inte vara med på vår lilla låtsatsjulafton, jag måste knega. Poor me.

Men sen får jag ju lön i Januari vilket inte blir helt fel. Need all the money I can get... Har fått julklapp av pappa också, TACK! Har försökt ringa dig ett antal gånger men du svarar fan inte. Fick ett presentkort på Sachajuan så jag kan bli fin i håret.. Av syrran fick jag och daniel en gemensam sak. Och ja madde, visst fan låter det seriöst. Kan fan stava till det nu också. P O J K V Ä N N eller stavar man med ett N, hur är det nu igen? Fick ett litet oskyldigt förspelskit, Tackar för det ;).

Nu ska jag kolla på Seinfield och tycka det är roligt, jag ska det. För det är sånt som sådana som de i min position gör.
Längtar till Bea Flyttar in på Bj, blir lite mer kvinnomakt då. Hon kommer hem på freeedag. Yeee.

Ciao

Yoga

Mysig dag som vanligt sovmorgon, vilket håller 6 av 7 dagar. Onsdagar börjar jobba kl 10. Efter jul får man väl sova när man kan för så mkt jag ska jobba då kan man glömma rutiner. Efter det betalade jag och Sara äntligen resan så nu är den verklig. Tre månader. Nu kör vi!  Ska prata  med Jeff om man fortfarande har jobberbjudandet kvar... Hade varit skönt att veta innan man åker. BB har jag det vet jag, men ändå. Jag får aldrig mina timmar där ändå. Plus att det är roligare i bar :) 

Efter att klargjort det momentet blev det lunch hos italienarna och sen lite julklappsshopping med Danny.  Lyckades inhandla till Emma, Oskar och Håkan. Även mormors julklapp är kirrad. Ville att den bara är från mig... Hon har varit generös det senaste halvåret. 6 månader gratis har jag bott där plus att hon betalar mer eller mindre allt i Mexico =) Mammas är också fixad! 

Allt utom Daniels julklapp. Den blir en kluring.. hmmm...
Nu ska jag byta lägenhet, efter en välsmakad mackmiddag hos mor. Yoga är så nice förresten. Och betydligt jobbigare än vad man alltid föreställer sig...

Linköping

Jaham då har man varit i Linköping också, check. Strandgatan 2 var skithäftigt och efter en runda i stan så kändes det som att strandgatan behövs. Lite Classy.

Idag är det precis två veckor kvar tills man är på väg till Mexico. 16 dagar med la familia. Kan sluta precis hur som helst. Räddningen i det hela är iaf att mormor ska ta med sig golfklubborna, vilket betyder lugn och ro iaf några timmar på dagen. Delicious.

nu ska jag återgå med att äta äggmacka med min söta blondie.

Tjingeling

RSS 2.0