Bildnytt, nej..

Jag kampar pa med att fa upp bilder pa alla satt och vis, tror att jag lyckats?

Jag har med mig lite av alla, Daniel, Bea och Sis(ja jag lanade det, men jag ville ha med ngt av dig. Jag kaper det nar jag kommer hem.  Vi bara glider runt hela tiden. Ibland (oftare an sallan) drabbas jag av rastloshet. (till saras nackdel)Jobbar pa att kora pa ett lugnt tempo...

Ngt som drar tbx

Just nu har vi det sa himla bra, bokat upp en resvag. Och har vi det bra nu, hur bra kommer det inte bli?
Jag ska lara mig surfa, wtf?  Kan tanka mig att bli kvar ett bra javla tag. Turligt nog sa har man ju saker som drar,
typ den har lilla saken...

Dag 2

Ska se hur lange det har kommer halla med att blogga varje dag... Kul nu, men nu tar vi det mest lugnt. Har borjat planera och lagga upp en resonabel budget. Det tog oss en 20 minuters rakneskaper att komma fram till att lyxlivet hemma far lamnas hemma... Budget=low alltsa.

Beror sjalvklart pa att sara och jag vill gora allt och helst leva lyx samtidigt. Nog om det. Idag blir det Bondi, lagga sig pa playan lite och lasa igenom Australien boken jag lanat av min karaste, kan det bli var nya Bibel. We all need one. Haha, lat lite val troende for en icketroende. Hmpf. Det ar inte formuleringarnas dag idag. Fan har inte laddat kameran. Hur kan man komma ner med oladdad kamera. Sara, latt ett minuspoang pa turistskalan...  Vad ligger vi pa tva + nu?

Ska ringa till Partybaten och sen eventuellt till WorlBar och snacka in oss. Ar nog bade installda pa att det behovs.
Vi alskar iaf Sydney. ser latt en framtid har. Och da menar jag inte de kommande veckorna utan kanske plugg i framtiden? We'll se...

Ciao

Hello Sydney

Antligen framme, resan var ratt seg. 10flight=9 flight. Men nu ar vi framme och har redan lyckas tratta ut vara rumspolare med att springa in och ut fran rummet halv atta pa morgonen. Men forlat for att vi inte riktigt har hamnat i fas an.
Idag ska vi ta en runda i Sydney och upptacka lite, aven inforskaffa en adapter eftersom den som Sara tog med inte riktigt passade :) Todays mission.

Uppdaterar senare, eventuellt :)

Tanker pa min baby

I racingen

Oj, fick nyligen höra att jag har fått BB-läsare. Får passa mig. Sitter i racingen och försöker roa några killar i två timmar. Synd att jag suger på det här och att jag inte kan ngt extra alls. Vet hur man startar osv, inte mkt mer. Fan inte mitt fel... Alla har gått utbildning utom jag,..

Min största skräck är ngn ska komma och hyra F1 simulatorerna, då är jag fucked. Kommer att få springa runt med Tino i tlfn. Aja, ikväll är det personalfest. Farligt när det börjar så tidigt. Finns risk för ett visst intag av alkohol och jag som ligga i tandläkarstolen vid elva. Hon måste tro att jag har problem, nej det har jag inte. Råkar bara vara så att jag går ut på söndagar.

Snart åker vi =) Yeah! ser så fram emot att roa asset av mig/oss. Varje gång man passerar tbanereklamen "Amazing Thailand" så blir man alldeles varm. Tre månader! Annars nytt är jag tydligen/eventuellt kommer att hamna på även kryddis (grönan) i sommar. Det ska bli kul, dock lite mer läskigt än Kaskad.

Nu ska jag vara seriös i ca en timme till!

Back at work

Sista veckan nu då. Upplopp minst sagt. Jobbar bara 6 h idag, ledig onsdag, 12 h torsdag, kvällspass fre. Bounce på Lördag och sen jobba+personalfest på söndag. Vet inte om jag klagat över det innan men jag tycker att uppfinnesrikedomen hos cheferna är inte direkt klanderfri. Vi ska ha Kamp. Oj, vilken bra idé. För det jobbar vi ju inte med varje dag? Samma sak som att servisen skulle servera, på en fest liksom. Lek som lek antar jag. Lag kungsholmen ligger iaf i hårdträning. Kan inte annat än vinna...

Vi åker snart, ja jag  erkänner det faktum att en viss resfeber existerar... Väl dold dock. Min lista!!!!
Ska börja fixa med den direkt, fast jag är på jobbet. illa!

Idag blir det en minor shoppingrunda och sen middag med Daniels mamma och hennes man. Sen ska det hem och fixas med Icabank, Studera m.m...

Usch vad jag bara tjatar nu, inget vettigt att säga. bara en massa bla bla bla. Sorry, Snart kommer det alltmer spännande stories of my life.

Tjingeling
Mathilde

Ledig måndag=yoga

Lediga dag idag. Ums så skönt det har varit. Låg i sängen till halv ett. Jag vet jag är riktigt lat, men hade det varit en söndag hade ingen reagerat. Det var min söndag idag... Lunch på Oscars med mamma och sen Yoga. Har försökt reda ut med alla internetbanker och sånt. Hur lyckades jag på en vecka gå från 1 internetbank till 3? Hum...

Har skaffat mig en riktig good-feeling-song http://www.youtube.com/watch?v=edtun2odUyc Beggin. Ska ha den som ringsignal under vår tripp och på så sätt kommer det alltid att vara min Australien-låt.

HAr skrivit en lång lista på allt jag måste göra innan jag åker. Ska ha den i väskan tills allt är klart. Har påbörjat den iaf.  Tur att man har en hjälpsam pojkvänn som hjälper en att få allt gjort. Min reaktion på listan blev så stressad så jag satte mig framför tvn, effektivt eller hur. Snart bär det iaf av. Sista veckan här är som ett uplopp av allt som ska göras..  Jag är faktiskt bara borta i tre månader.

Sen blir det Luuuuund :)

Tjingeling

Mathilde

12 dagar

Jag har nog hamnat i en slags dimma, en dimma som inte kommer klarna förrän jag smälter i den Australiensiska solen. Om 12 dagar. om 12 dagar står man på flyplatsen, omg. Vi ska vara borta länge också, har nog inte rikgtigt fattat den biten heller, men det kommer bli underbart. Och helt galet. Jag vet det.

Har dessutom kommit på att det finns så mkt jag vill hinna göra innan också. Skåne har jag lagt på hyllan. Det får bli i sommar. Dumma Sj. Enligt mig så ska tågmonopolet bort. HAde funderingar på att starta grupp på Facebook, men den idéen var jag inte ensam om. Mkt hat där. "SJ AB blir Bajs baklänges". Den gick Daniel med i. Jag förblir nog mest bara arg och konstaterade att Sj nog inte genomför sina kundundersökning på Fb

Hysteri

När man inte har så mkt att göra (Har för övrigt redan torkat av skohylla nr1, den andra får vänta tills imorgon. Så roligt är det inte) så börjar man checka runt lite. Nytt för idag är jag ska undvika, försöka iaf, besöka modesajter. Egentligen stan också. Mitt begär är alltför stor just nu. och jag vill bara HA HA HA.

Såg för övrigt att någon har blivit hajbiten i Sydney. Jippie! Saras resfeber lär ju skjuta i höjden ;P

lite för mkt energi

för alla andras skull har jag nu. Pigg som fan och vill inget annat än att vara kreativ. Och för att utnyttja situation frågade jag Johan om jag skulle göra ngt. "göra rent skohyllan?" fick jag till svar. Oerhört kreativt, det hade jafg kunnat göra när jag var otaggad. Ska leta upp ngt bra tv-program att visa, eller bra är det kanske inte ur min synvinkel, men passande.

Sådär, Japan Australien VM kval. Passande. Idag så jobbar man bara kortis, 6 h. Sen blir det att packa i rummet, middag med Mormor och sen ska jag nog med och Fira Erik. Han blir... gammal? haha. Blir tidig kväll vilket fall, ska jobba långpanna imorn.10-22. Sen vill jag börja provpacka snart. Tänk vad lite saker man kan ta med sig egentligen... liten jäkla ryggsäck.

ahäopp. ska kanske ta tag i den där skohyllan. Tröjan är ju redan skitig.

Sing along


There we go again

Och då åkte man på förkyling och hosta igen. Alltid lika kul. Kan ni känna min entusiasm? Woho.

Jag spyr

Before
keira_knightley_sexy_skinny_bikini_.jpgAfter

Ny ovana

Verkar som jag lägger på mig alltfler ovaner nuförtiden. Nu råkar det vara så att en av stadens bästa baristor (inte de bästa, det är såklart mina italienare+Helena) råkar ligga precis på vägen till bussen när man ska till jobbet på morgonen. Gotti gotti. Känner dock att jag borde kanske ta en morgonpromenad bort till italienarna på morgonen istället. Sundare och jag behöver inte få lite halvdåligt samvete :P.

Jaha, Australien närmar sig med stormsteg. Om tre veckor så står vi på flygplatsen. Aj aj aj.

Okey jag måste hålla lite koll, blogga på jobbet. Big nono. Men det är ont om sysselsättning just nu...
Skåne till helgen och det ser jag fram emot :) A lot! 

Just nu försöker jag i högsta grad undvika stan, ingen shopping!!! Efter söndagen utekväll så minskade min budget ordentligt. Hård kväll det där, för hård.

Nu ska jag jobba vidare :)

-och sylvia, klart vi ska ses! Lets keep in touch

RSS 2.0